Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон: крушките не влизат във фаровете!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Ксенон: крушките не влизат във фаровете!

    Здравейте, колеги, днес си купих Ксенон, свързах всички жици, двете крушки светнаха, всичко ОК. Тръгнах да слагам крушките във фаровете, ударих на камък, не влизат, има ли някякъв чалъм за слагането, дайте съвет,крушките са Н1 съм взел и съм с Фиат Браво, мерси предварителноГрешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    PUNTO GRANDE

    #2
    Често се случва новата лампа да е 0.5 - 1.0 мм по-дебела от нормална лампа тип H1, което налага леко да изпилиш отвора на цокъла на фара. Нищо стряскащо, само трябва да имаш мъничка пила за метал. Пили еднакво от всички страни, за да влезе лампата по средата. Също така - гледай внимателно дали като влезе лампата, ляга на трите малки пъпчици в основата на цокъла, иначе ще се клати, и при неравности може да ти подскача светлината доста. Възможно е пластмасовите пъпки на ксеноновата лампа да пречат тя да легне хубаво върху трите мтални пъпки на цокъла. Налага се изпилване на пластмасовите докато легне хубаво. Действай внимателно и не бързай, и ще стане.

    Коментар


      #3
      Мерси, колега, ще пробвам по този начин, дано се получи
      PUNTO GRANDE

      Коментар


        #4
        Още един който ще свети в очите на хората. Върни се там от където си взел този комплект и накарай продавача да ти монтира крушките, ако не иска тогава му кажи или да ти ги подмени с такива които ще влязат или да ти върне парите. Не мислиш ли, че щом не искат да влязат има нещо много ментливо в тези крушки.Аз лично не бих дялкал............................. за да напасна крушката да влиза в цокъла.

        Коментар


          #5
          Мерси на колегите, въпроса е решен, смених крушките, паснаха си , поздрави
          PUNTO GRANDE

          Коментар

          Working...
          X