Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон 35вата и 50вата, разликите!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Фаровете са С лупи но снимката не е особенно качествена. Снощи разгледах няколко сайта и попаднах на някакъв американски там дават разликата огромна. С 50 ватовия се размазват отсичанията на лупите дотолкова, че чак е неприятно. Не ми се мисли ако е срещу мен на пътя. Ествствено може и да е монтаж. Съседа ми е з Н4 50вата без лупа и преди като сравним моите фарове буквално изчезваха а сега сме на равно. Истината е че свети добре. Харесва ми, мога да измеря лумените любителската да видим какво сте излезе, но във видимото поле на късите, дългите се губят както беше къси ксенон, дълги халоген. Ще се разровя за американския сайт, но ако наистина е такава разликата спокойно някой ще ме спре и набир на пътя! Разликата мисля, че по книжка беше не повече от 25% при 4300к като разликата лесно може да се загуби при различни терени, осветеност около колата и разликата в снимащите устройства.
    Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

    Коментар


      #17
      Geraka написа:
      Виж снимка IMAG0234.jpgТам са пуснати и къси и дълги.Очертанието на късите е като на лупи. Поне така ми изглежда. Изключение прави само обърнатия образ на левият фар(шофьорският). Чупката му все едно е на другата страна. Ако наистина е така най-вероятно са отваряни и е обърната ламаринката вътре. И сега с тая чупка наляво и нагоре отива баш в очите на насрещно движещите се.Но може и да се бъркам. Нека автора да каже.
      Да,сега като се загледах по-подробно може би е с лупи.Има характерното отрязване,но нещо не е както трябва.Авторът на темата да качи снимка само на къси на стена да видим какви петна правят фаровете.

      Коментар


        #18
        Е,изпревари ме.Лупи значи.

        Коментар


          #19
          Забравих да спомена, крушките имат стикер Н1-6000к-50w. Снимки на стена днес - да живеят моловете и подземните им паркинги....
          Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

          Коментар


            #20
            а ето намерих - виж как този дава разлика в размера на ампулата.http://cgi.ebay.co.uk/50W-55W-HID-Xe...item1c12d6cfa2

            Коментар


              #21
              Честно да ти кажа изобщо не обърнах внимание на точно тази разлика.... може и да са по-големи, може и да не са, но вече ми бъктиса да си разглобявам фаровете и няма да го направя за да сравня!
              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

              Коментар

              Working...
              X