Значи занеш какъв к..р е докато разчета картите в EPROM-а п.п. ако можеш прати ми схемата на дигиталното табло на Темпрата. че ми се върти една идея да минавам на дигиталка (по шукаритетно е според мен)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на цифрово арматурно табло на темпра с аналогово.
Collapse
X
-
Ти пък от аналогово на цифрово
Е, въпрос на вкус. Кое по точно ти трябва? Имам описани цветовете на кабелите по букси и за какво са.. Ако ти върши работа това, ще ти сканирам "работния чаршав" и ще го сложа тук. Може да потрябва и на друг.А по въпроса с епрома, защо не ползваш TUNERPRO примерно. Пак зависи с какво еку си, защото се намират дефениции предимно за турбо 8 и 16 кл италиански мотори. Обаче за атмносферните 16кл съвпадат картите с аванса и са коректни показанията и виждаш всичко нагледно. С какъв двигател и еку си? гледам в ника ти има 16в?
Коментар
-
Колкото до схемите да цветовете най-вече ме късаят. Колкото до ник-а ми да иска ми се ама съм 1.4 моно ECU-то ми е Бош моно-джетроник 1.7 бош номер: 0 280 000 756 EPROM-а ми е от типа: 27С256 DIL 28 версията на софта е 2287357802 правя го на друг чип с WILLEPROM програматор. Явно си навътре с нещата ако можеш да помогнеш ще има много бира при някоя поредна командировка до Бургас (често пътувам до вашия град)
Коментар
Реклама
Collapse

Пратил съм ти меила си на лични.
Коментар