Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с паленето на Bravo - надявам се решен

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с паленето на Bravo - надявам се решен

    Здравейте, проблема се яви онзи ден като заваля първия сняг. Запалих колата и излязях да чистя от снега, както работеше и угасна и до там. Мъчих да запаля , но нищо мислех че е горивна помпа но не е. Замерихме работи. Оказа се бушон.Проблема е че окъсява и гори всеки път щом дам на контакт и не стига ток то помпата. Кажете какво може да дава на късо. Бушона при мен е изобразен като цигара или нещо такова колата е Bravo 1.6 1997г. има и климатик. Моля помагайте.Ако сложа жичка на мястото на бушона за да я придвижа до някои сервиз може ли нещо да изгори?Оказа се че бушончето което е сложено там (явно от предишния собственик или някой друг) е по-слабо от указаното в книжката на колата!

    #2
    кола

    може да се погледне къде е колата купи нови бушони някъде укъсява -нещо товари
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      За съжаление купих. Смених ги и сложих 30А както пишеше в книжката и изгубих предните чистачки! Запалих и те изпушиха. Явно, че италиянците са вързали към този бушон (при мен е изобразен като цигара) почти всичко, като климатик, бензинова помпа, запалка, чистачки и кой знае още какво!

      Коментар


        #4
        Защо ли ми се струва, че и аз имам подобен проблем. Само дето ми падна и акумулатора и съвсем не иска да запали. Къде е тоя бушон да го проверя дали при мен е изгорял. Но симптомите ми бяха същите. Запали и след това изгасна и дотам...

        Коментар


          #5
          помпата ти е заминала, не знам кво сте мерили, но такъв проблем съм имал- дава накъсо вътреи гори този бушон, като на един са вързани няколко неща вкл и бубината. при мен тва се случи на крома обаче
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

          Коментар


            #6
            Моята помпа си е наред, за колегата незнам, но аз запалих. На мен също ми падна акумулатора от мъчене. Бушона е на средния ред, пред последен ( при мен е изобразен като димяща цигара, от вътрешната страна на капака на бушоните). nasosupastar провери дали не ти е влязла вода при моторчето на чистачките и тогава сменяй бушоните и пали, защото май моето изгоря, ама днес неможах да сваля рамената, нещо са запекли. Може и да е друг проблема, не гарантирам, че е това.

            Коментар

            Working...
            X