Може ли някой който е разглобявал оригиналния касетофон на Браво/а да ми каже лесно ли се сваля панела с копчетата и някой подробности ако има за тая процедура.Искам да поправъ или сменя копчето MODE че от слънцето някой щифче се е счупило и е изпъкнало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на касетофон.
Collapse
X
-
Re: Ремонт на касетофон.
Лесно се разглобява, но точни съвети не мога да ти дам, забравил съм, много отдавна го отварях.dani389 написа:Може ли някой който е разглобявал оригиналния касетофон на Браво/а да ми каже лесно ли се сваля панела с копчетата и някой подробности ако има за тая процедура.Искам да поправъ или сменя копчето MODE че от слънцето някой щифче се е счупило и е изпъкнало.
-
Re: Ремонт на касетофон.
Колега здравей. Аз съм го раглобявал на съставните му части. Болшенството от винтчетата са му еврейски звезди като за GSM или съседните размери. Това копче мисля че няма да можеш да го отремонтираш, но дано не съм прав. Това което можеш да направиш е да махнеш пружинката която го избутва отвътре. Н мен са ми счупено освен това и двете волумета + и - и си карам така. Ако успееш да направиш нещо пиши. Успехdani389 написа:Може ли някой който е разглобявал оригиналния касетофон на Браво/а да ми каже лесно ли се сваля панела с копчетата и някой подробности ако има за тая процедура.Искам да поправъ или сменя копчето MODE че от слънцето някой щифче се е счупило и е изпъкнало.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар