Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оборудване за автомобили

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    sladki64ee написа:
    Благодаря ви за отговорите! Съвсем не смятам, че всички, които посещават този форум си търсят само с кого да се заяждат. Убедена съм, че има такива, които са добронамерени и наистина са готови да съдействат, а не само да си чешат езиците. В предишната си публикация се обърнах към тези, които бяха коментирали писаното от мен. Що се отнася до него - не мисля, че съм писала объркано, защото смятам, че форми като "шофьорка" и "мераклийка" не е удачно да се използват в българския език, също както и "министърка", "директорка", "барманка" и т.н. Наистина се надявам в бъдеще да не се занимавам с такива "недоразумения". А относно снимката - не смятам, че трябва да се доказвам пред някого!Относно мнението, че съм правила реклама на майстора - дори и така да е - не виждам нищо лошо в това. Аз съм доволна от обърнатото внимание и свършената работа и го препоръчвам и на други. Сигурна съм обаче, че и без моята "реклама" той си има достатъчно клиенти.
    Тъкмо за това бях се ядосал на колегите. Наистина е тъпо подобно отношение спрямо друг колега, а още по-тъпо с нов колега и крайно не джентълменско като се има в предвид, че става въпрос за колежка. Още докато четох отговорите ми стана гадно. Смятах въпросните колеги за по интелигентни, защото наистина една жена, не би се изразила като ,,мераклийка" , поради недвусмисления факт че това е станало нарицателно в българският език с друго значение. Съшото се отнася и за ,, млада шофьорка". Момичето в случая е проявило съобразителност и съвсем изтънчена интелигентност. Не бих се учудил от намесата на модератори, но явно са съобразили че ще коригираме отношението си.П.П. Честито на колежката и много безаварийни километри!
    Fiat Marea TD100

    Коментар


      #17
      Добре,де!След толкова много приказки,няма ли да видиме колежката и колата и?
      Fiat Punto 1.1 6Speed

      Коментар


        #18
        Колата е на аватара ми. А що се отнася до моя снимка - вече написах, че не се чувствам длъжна да се доказвам пред никого, така че за сега нямам намерение да слагам такава..

        Коментар


          #19
          Ъъъъъъъъъъъъъъъъъ Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 са маистор ,маистор ма слагането парк троник не е философия фаща се от + светлината за задна( да светна по темата вече има парк троник с блутут огледало и то не скъпо) ... алармата не е и тя толкова сложно нещо ,... за ксеноно и там невиждам кво толкова има... За електрически услиги пари не давам !!! Секи нормален и не толкова мързелив и нормално мислещ може да си направи тези неща аи още хиляди подобрения на колата като борд Пцта ,мултимедии, антирадари,GPSи ...и да си обурдва колата като самолет ... ПС: колеги гледам ,че съм достигнал ранг напреднал шофъор имали ранг тест пилот ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 да се боря за него
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

          Коментар


            #20
            О.к. колега, това си е твое мнение. Ти пари не даваш за електроники, но аз да, защото, честно казано, не мога да си се представя аз сама да си слагам аларма, ксенон или каквото още щеш, защото нямам никаква идея кое от къде минава, коя жичка за какво е, кое е маса и кое не знам какво си.. Не мисля, че тук става въпрос за нормалност или до кадърност.. И ако за теб (както може би и за повечето мъже) това не е кой знае каква философия на мен ми изглежда много сложно и поради тази причина бях толкова впечатлена. А и както бях написала - аз бях доволна не само от начина, по който беше работил (т.е. не си беше "оставил ръцете"), но и от факта, че човека стоя до 4ч през нощта, за да ми направи колата, защото аз давах много зор. Според мен е много важно как един човек си върши работата (а именно да не работи през пръсти и да не си "оставя ръцете"), но и начина, по който подхожда към възложената му работа. До сега не съм се занимавала с майстори на коли (с други да - мазачи, фаянсаджии и т.н., и определено знам, че е трудно да попаднеш на читав майстор) и за това бях толкова впечатлена. В момента колата ми отново е в сервиз, но този път за смяна на ангренажен ремък, масло и филтри, та да видим дали и този път съм случила на майстор..

            Коментар


              #21
              Колежкее , не си казала и 2ри бордови компютър ще и сложим на твоита кола (понеже един има при двигатела заводско),както от темата CAR PC ... няма невъзможни неща ... пък за кадърност ... какво да ти кажа тя идва с опита ... и колко те обруси въпросният господин за монтажа ... понеже една алрама е макс 100 лева , парктроник от 60-100 лева според зависи екстрите ... ксенона е скапичак кам 200-300 ако не и повече ... и труд ко ти е сложил най-малко 200 ми кадърен ще е... бил съм по-маистори не ми ги хвали ... половина незнаят , че колата има бордови компютър още си карат на принципа ЛАДА и Москве .. а за диагностика сефте чуват ... Ти каза ,че не разбираш от каде си сигорна че не си е оствил ръцете ... може дане е изолирал добре някоя връзка ... (няма споко маитап си правя ,явно човека е от наща кръвна група жичкомания)ПС : като неразбираш хвани си гадже което разбира Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 виж на цял форум се спицалисте сме Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 след маслата и филтрите и ролките може да идеш и на елком за провилактично прослушване ... да си кажа може да има някоа скрита болка,или да я боли някои кътен зъб.
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

              Коментар


                #22
                Прочетох темата и голям смях падна...(ясно ми е,че темата е от преди година) В действителност момчето,което хвали КОЛЕЖКАТА е много точно и аз съм много доволен от неговата работа и коректност..Лично се обедих в това през последната седмица! И според мен дължите по едно извинение на колежката за глупостите които сте изръсили..
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

                Коментар

                Working...
                X