Шойн е положението.Щом си успял да го разглобиш и сглобиш всичко без да го счупиш и е светнало, всичко е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменя крушката на запалката и пепелника?
Collapse
X
-
То без разпарчедосване и не става деGeraka написа:Смених крушката, понаместих кабелчетата на самата крушка, че се бяха разместили и всичко светна
Ето и една снимка как бях разпарчедосал всичко 
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Мда успях да го рзаглобя и разглобя даже 3 пъти :DMalone написа:Шойн е положението.Щом си успял да го разглобиш и сглобиш всичко без да го счупиш и е светнало, всичко е наред.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Не не колега нищо лошо просто ми стана смешно щото от 2 седмици някъде гледам темите и се гледам някви сериозни теми ...но гледам темата ,че е активна и си викам бах мауму таз пуста круша много я дискотират не я ли сменица вече ,неискам да кажа нищо лошо или да убидя някого с нещо ... аз даже бих заменил въпросната крушчица със син ярък светодиот за по ефектно ...Vladim написа:Че лошо ли е, човек да иска всичко в колата му да е наред???Fiat_Punto11 написа:Убихте ме с таз дискосия
деаа и таз крушка деа .. както и да е нека има светлина ..>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
За мен това е грозна история, но всеки има право на мнение! :D А що се отнася до сериозните теми... тук можеш да откриеш, какви ли не НЕсериозни такива! Ето... един колега от месец и нещо се чуди, какъв радар-детектор да си купи! :DFiat_Punto11 написа:... аз даже бих заменил въпросната крушчица със син ярък светодиот за по ефектно ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
А представи си колко време ще му е нужно ако трябва да сменя колатаVladim написа:За мен това е грозна история, но всеки има право на мнение! :D А що се отнася до сериозните теми... тук можеш да откриеш, какви ли не НЕсериозни такива! Ето... един колега от месец и нещо се чуди, какъв радар-детектор да си купи! :DFiat_Punto11 написа:... аз даже бих заменил въпросната крушчица със син ярък светодиот за по ефектно ...
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар