Здравейте колеги. Искам да попитам за едни лампи в интернет ги намерих като Blitz Strobe Lights Интересува ме в БГ ка се продават такива и как се казват виждал сам тука в Пловдив на 1-2 коли и много ме кефи някой ако знае нещо за такива крушки да се обажда.Става вупрос за ето теси точно.http://www.youtube.com/watch?v=s4PRi0y69TU
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Мигащи крушки Блитц
Collapse
X
-
ами на предишната ми кола бях турил блицове на мястото да габарита и ме спряха и ме орисуваха...тогава ги питах дали мога да сложа на друго място но те казаха че в правилника пише че габаритните светлини трябва да са жълти или бели до някакви си малки ватове.забранено е такъв вид светлини с висок интензитет ...даже и третите стопове със блиц дето са са забранени заради негоstaik написа:Ако нямаш нищо против, може ли да разкажеш.evgeni85 написа:прави прави...патил съм от блицовеstaik написа:Някой знае ли дали полицията прави проблеми, защото съм чувал, че било забранено?
Коментар
-
кофти тръпка е било ....evgeni85 написа:ами на предишната ми кола бях турил блицове на мястото да габарита и ме спряха и ме орисуваха...тогава ги питах дали мога да сложа на друго място но те казаха че в правилника пише че габаритните светлини трябва да са жълти или бели до някакви си малки ватове.забранено е такъв вид светлини с висок интензитет ...даже и третите стопове със блиц дето са са забранени заради негоstaik написа:Ако нямаш нищо против, може ли да разкажеш.evgeni85 написа:прави прави...патил съм от блицовеstaik написа:Някой знае ли дали полицията прави проблеми, защото съм чувал, че било забранено?
Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар