Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пръскачки за предно стъкло проблем - Fiat Brava

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    А някой има ли идея как се маха маркуча преди разклонението за двете пръскалки?Много гадно ми се е сцепил успоредно на оста си точно, където влиза в разклонителя, и от две години се чудя какво да го правя, лепя го и някак спасявам положението, но сега наистина доста дълга цепнатина стана и няма спасение с връзване и изолиране, та се чудех да го махна и да търся друг макруч, или пък да го лепя в домашни условия.Дайте някой акъл по въпроса за махането. Кората е ясна че се маха, а под ламарините на капака как се бърка? Развива ли се някой капак, или маркуча се пъха/вади на сляпо?

    Коментар


      #17
      Той не е в ламарините, като махнеш кората ще видиш, много е лесно, значи като го откачиш откъм пръскалките, после от другата страна направо го издърпай. И не се занимавай да си играеш да лепиш - отиди в първия по-сериозен магазин за авточасти, там продават маркучета с всякякъв диаметър, купуваш си няколко метра ново маркуче, и си в играта.

      Коментар


        #18
        Хм, сутринта го гледах, че ми е пъхнат в ламарините някъде.Иначе май ще мога да го залепя и без да го махам, 4-5 сантиметра е сцепеното, а иначе за нов в Александър ауто ми искаха 38 лева, а и го нямаше на склад, 2 седмици за доставка ми предлагаха и се отказах.Иначе от произволно място трябва диаметъра да се уцели.

        Коментар


          #19
          Оправен при Нушката за 5 минути Както каза един колега - пръскат чак на покрива на колата

          Коментар

          Working...
          X