Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на филтър между предните говорители и пищялките?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Свързване на филтър между предните говорители и пищялките?

    Става въпрос за ето тези говорители, към които има пищялки и филтри. Някъде там под таблото кабелите за предните говорители се разделят на 2, за да отидат и към пищялките. Някой знае ли къде е това и откъде има най-лесен достъп, за да си свържа филтърчетата?
    Brava 1.6 16V 103hp

    #2
    Едните кабели отиват към вратите другите отиват към таблото.Колега аз съм с такива говорители само, че стария модел и аз съм ги вързал както пише в ръководството т.е. трябва да вържеш пищялките към другия говорител и двете филтърчета да взимат от едно и също място сигнал.И най добре пищялките ги сложи на вратата и ги нагласи така че да свирят към тебе.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

    Коментар


      #3
      Не разбрах много как си ги свързал... как и двата филтъра (за ляво и дясно) ще взимат от едно и същи място сигнал, като от радиото излизат отделни двойки кабели за ляво и дясно?!Пищялките на вратата не виждам къде ще ги закача, а и предпочитам да са си на мястото на таблото.Питам само някой знае ли къде се разклонява двойката кабели, която излиза от радиото, за да отиде сигналът и към пищялката и към говорителя? Ако не - тия дни ще се ровя и ще напиша.
      Brava 1.6 16V 103hp

      Коментар

      Working...
      X