излезе OFRM 5.70 за Гармин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
Коментар
-
Може ли да качиш и сборка за резолюция 800x480?krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BGAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Все още не съм попадал на такава за Примо 2.0.Все пак излезе излекувана преди няма и седмицаStefanaki написа:Може ли да качиш и сборка за резолюция 800x480?krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
Имам работеща сборка на Primo 1.1 800x480 ,ако искаш мога да ти пратя нея.
Коментар
-
Аз Primo 1.1 и Primo 1.2 ги имам за моята резолюция. Искам да тествам Primo 2.0. Знаеш ли кой файлове от твоята сборка трябва да подменя (ако ги намеря от някъде) за да подкарам на 800x480?krasio_79bs написа:Все още не съм попадал на такава за Примо 2.0.Все пак излезе излекувана преди няма и седмицаStefanaki написа:Може ли да качиш и сборка за резолюция 800x480?krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
Имам работеща сборка на Primo 1.1 800x480 ,ако искаш мога да ти пратя нея.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Подменят се data.zip и brending.zip.В sys.txt добави и тези редове.[rawdisplay]class="landscape"highres=0screen_x=800screen_y=480Stefanaki написа:Аз Primo 1.1 и Primo 1.2 ги имам за моята резолюция. Искам да тествам Primo 2.0. Знаеш ли кой файлове от твоята сборка трябва да подменя (ако ги намеря от някъде) за да подкарам на 800x480?krasio_79bs написа:Все още не съм попадал на такава за Примо 2.0.Все пак излезе излекувана преди няма и седмицаStefanaki написа:Може ли да качиш и сборка за резолюция 800x480?krasio_79bs написа:Излезе новото Primo 2.0 За желаещите да тестват съм го качил ТукЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 14.01.12.Съдържа сборка за резолюция 480x272, скин diMkaWA и MapChanger NQ, TT, OT - с карти BG
Имам работеща сборка на Primo 1.1 800x480 ,ако искаш мога да ти пратя нея.
Коментар
-
И аз реших да се обзаведа със GPS но мн не ги разбирамнякои ползвал ли е Холукс GPS дайте мнение благодаря
Коментар
-
здравеите съвсем скоро се сдобих с нав. гоуклевър но имам само карта на бг. Някои може ли да ми каже от каде да изтегля карти за европа,турция.И друго как се слагат други програми /иго,том-том/.нав. е 800/480 рез. ако това има значение,благодаря предварително на всички .Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
По късно или вечерта след 18ч. ще ти пратя ссборка на Igo Primo 1.1 със последните карти на региона.Тествал съм я на GoClever 500 PLUS и работи без проблеми.http://dox.bg/files/dw?a=7102f32e04Ето обещаната сборка.Разархивираш ,след това копираш папката ""mobilenavigator"" на SD карта.Стартираш навигацията и трябва да ти тръгне Igo Примо.В сборката има карти на региона,сгради,камери,гласови предупреждения и тн. Остава да си ги настоиш според нуждите и предпочитанията ти.Ако имаш въпроси съм насреща.marea-ta написа:здравеите съвсем скоро се сдобих с нав. гоуклевър но имам само карта на бг. Някои може ли да ми каже от каде да изтегля карти за европа,турция.И друго как се слагат други програми /иго,том-том/.нав. е 800/480 рез. ако това има значение,благодаря предварително на всички .
Коментар
-
Виж отстрани зъбчето на картата да не би да е заключена.Или си провери navi patch от менюто.marea-ta написа:изтеглих го но нав. не вижда мем.картата
От иконата долу в дясно отваряш опциите и търсиш там "navi patch"Там се посочва пътя до навигационият софтуер.Като отвориш там ще имаш’resident flash’’ i SD.Избираш СД/Mobilenaviagator/mobilienavigator.exe. Кликваш върху него и се връщаш в основното меню,от там стартираш иконата за навигация и трябва да тръгне.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар