И да е най добрата карта като е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Я си вземи една навигация Garmin и да видим тогава какво ще говориш, работи перфектно. Наистина програмата за други устройства Garmin Mobile XT не върви особено добре, но това много зависи и от хардуера. Просто има по-големи изисквания.Valentin_V написа:И да е най добрата карта йато е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
Коментар
-
Точно един GPS Garmin се опитваше да ме убеди че от Плевен за Ловеч трябва да завия на ляво за да влезна в Ловеч което няма как да станеdobri_g написа:Я си вземи една навигация Garmin и да видим тогава какво ще говориш, работи перфектно. Наистина програмата за други устройства Garmin Mobile XT не върви особено добре, но това много зависи и от хардуера. Просто има по-големи изисквания.Valentin_V написа:И да е най добрата карта йато е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
-
Дадена неточност в картата не означава,че навигацията е скапана! Не съм ползвал друга навигация освен гармин и томтом,но категорично мога да заявя,че гармин работи перфектно и менюто му за мен е по-лесно от това на томтом.Тестван в страни като Германия и Австрия.Никога не ме е подвел. В България също работи доста добре.pitbull1777 написа:Точно един GPS Garmin се опитваше да ме убеди че от Плевен за Ловеч трябва да завия на ляво за да влезна в Ловеч което няма как да станеdobri_g написа:Я си вземи една навигация Garmin и да видим тогава какво ще говориш, работи перфектно. Наистина програмата за други устройства Garmin Mobile XT не върви особено добре, но това много зависи и от хардуера. Просто има по-големи изисквания.Valentin_V написа:И да е най добрата карта йато е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ами пробваи и IGO и тогава си кажи мнението аз съм тествал почти всички и си казвам моето мнение .dudulia написа:Дадена неточност в картата не означава,че навигацията е скапана! Не съм ползвал друга навигация освен гармин и томтом,но категорично мога да заявя,че гармин работи перфектно и менюто му за мен е по-лесно от това на томтом.Тестван в страни като Германия и Австрия.Никога не ме е подвел. В България също работи доста добре.pitbull1777 написа:Точно един GPS Garmin се опитваше да ме убеди че от Плевен за Ловеч трябва да завия на ляво за да влезна в Ловеч което няма как да станеdobri_g написа:Я си вземи една навигация Garmin и да видим тогава какво ще говориш, работи перфектно. Наистина програмата за други устройства Garmin Mobile XT не върви особено добре, но това много зависи и от хардуера. Просто има по-големи изисквания.Valentin_V написа:И да е най добрата карта йато е скапана програмата е кофти. Все едно двигател от ферари ама монтиран в варбург.
Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети
Коментар
-
-
u_bo
я препоръчайте GPS програма за пешеходец, разглеждащ непознат град.или за Андроит, но по добре за Симбиан /нокиа/
Коментар
-
Да и мога да кажа, че това е най-бъгавата версия досега. Докато се усетя, колко глупости направих заради нея.... Върнах две версии по назад, за да проработи като хората. От Благоевград до Белград ме прекарва през София > Русе > София > ГКПП Калотина или през ГКПП Кулата, обратно Благоевград, София и ГКПП Калотина. След комуникация с екипа на ОФРМ Геотрейд, бях посъветван да изключвам европейската карта до напускане на БГ, след което да я включвам, но да спирам българската. За жалост това също не върши кой знае каква работа - тъпия GPS си спазва някакви ненормални правила за забранени улици, еднопосочни и ме прекарва цели 9км покрай града, за да изляза на пътя за ГКПП Станке Лисичково, като се има в предвид, че от изходната ми точка до там имам едва два завоя и разстоянието е точно 17км. GPS-a обаче си ми ги изчислява като 26км и ако го следвам се налага да правя малоумна обиколка на околностите на Благоевград, докато изляза на основния път. Имам и навигатор на Сиджик с карта Навтек (май), който е безупречен, но батерията на телефона отива по дяволите за нула време.Sev написа:излезе версия 5.50 на БГ картата за Гармин
Коментар
-
Ползвах Sygic Mobile Maps 10 (картата, мисля, че е на Навтек, но не знам със сигурност) за няколко БГ градове, непознати за мен и се справих доста добре. Става дума за телефон с Андроид, мога да ти я пратя, излекувана, но е с малко особена инсталация, нищо сложно, ако искаш пиши на ЛС. Слагал съм я на 3 телефона и всички сме доволни от този навигатор.Много добър е Вайспайлот на SE(карта Навтек), но е платен и то си е цифра, а и няма лек засега поне. Докато беше безплатния му период, го ползвах активно и бях възхитен от възможностите и интерфейса. Сега обаче упорито си дрънчи пари и не ще да бачкаu_bo написа:я препоръчайте GPS програма за пешеходец, разглеждащ непознат град.или за Андроит, но по добре за Симбиан /нокиа/
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар