Във форумhttp://forum.pocketbulgaria.com/ има обяви на доста такива навигаций. Купих я за 220лв 4,3 инча синковеца я ползва в града предимно за хендсфри защото много дръка по телефона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
Колега какъв е този windows на "машинката"? Мога ли и аз да го кача на моята? Питам, защото не разбирам изобщо!Valentin_V написа:Във форумhttp://forum.pocketbulgaria.com/ има обяви на доста такива навигаций. Купих я за 220лв 4,3 инча синковеца я ползва в града предимно за хендсфри защото много дръка по телефона.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Ето ти линк клега от където можеш да си изтеглиш програмката с трите навигации.http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=5622FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX
Коментар
-
ОК, чакам теValentin_V написа:Ти си го имаш този уиндолс просто трябва да се отключи навито за да може да влизаш в другите менюта. Отключването е елементарно просто в сис фаила на навигацията се сменя пътя утре ще погледна на компа в офиса и ще ти го пратя.
Само ще те помоля да ми обясниш как да го направя, за да не оплескам нещо....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Благодаря ти колегаxarixito написа:Ето ти линк клега от където можеш да си изтеглиш програмката с трите навигации.http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=5622
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
u_bo
айде давайте новини де - качихте ли нещо ново по тези Вайтеци от Метрото?blagun написа:Благодаря ти колегаxarixito написа:Ето ти линк клега от където можеш да си изтеглиш програмката с трите навигации.http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=5622
Коментар
-
Извинявам се за закъснението! За да отключиш навигацията отвори фаила GpsRunfile от ммс картата на компютъра и задай този път "SDMMCMobileNavigatorMobileNavigator.exe"blagun написа:ОК, чакам теValentin_V написа:Ти си го имаш този уиндолс просто трябва да се отключи навито за да може да влизаш в другите менюта. Отключването е елементарно просто в сис фаила на навигацията се сменя пътя утре ще погледна на компа в офиса и ще ти го пратя.
Обичам си работата.
Коментар
-
’Още не съм!Изтеглих си карта на Германия и още няколко страни от Западна Европа и ще ги кача тези дни, доколкото разбрах само трябва да се пъхнат в папка "maps"....... Малко ме е страх да бърникам, за да не прецакам нещо...u_bo написа:айде давайте новини де - качихте ли нещо ново по тези Вайтеци от Метрото?blagun написа:Благодаря ти колегаxarixito написа:Ето ти линк клега от където можеш да си изтеглиш програмката с трите навигации.http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=5622
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Като влезна в картата ми излизат 2 папки:gpslog и MobileNavigator, първата е празна, а във втората го няма "GpsRunfile"...Valentin_V написа:Извинявам се за закъснението! За да отключиш навигацията отвори фаила GpsRunfile от ммс картата на компютъра и задай този път "SDMMCMobileNavigatorMobileNavigator.exe"blagun написа:ОК, чакам теValentin_V написа:Ти си го имаш този уиндолс просто трябва да се отключи навито за да може да влизаш в другите менюта. Отключването е елементарно просто в сис фаила на навигацията се сменя пътя утре ще погледна на компа в офиса и ще ти го пратя.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
пробвай друго. отваряш СД картата на някой компютър и в главната директория създаваш файл с име "shell.ini" и вътре пишеш само "windowsexplorer.exe" след което запазваш и мушкаш картата в ГПСа. след като натиснеш бутона за стартиране на навигационната програма трябва да се стартира вместо това експлорера. от там нататък си тиblagun написа:Като влезна в картата ми излизат 2 папки:gpslog и MobileNavigator, първата е празна, а във втората го няма "GpsRunfile"...Valentin_V написа:Извинявам се за закъснението! За да отключиш навигацията отвори фаила GpsRunfile от ммс картата на компютъра и задай този път "SDMMCMobileNavigatorMobileNavigator.exe"blagun написа:ОК, чакам теValentin_V написа:Ти си го имаш този уиндолс просто трябва да се отключи навито за да може да влизаш в другите менюта. Отключването е елементарно просто в сис фаила на навигацията се сменя пътя утре ще погледна на компа в офиса и ще ти го пратя.

УСПЕХ!
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Благодаря ти, колега!Само, че ми излиза по този начин като на снимката....Ewing написа:пробвай друго. отваряш СД картата на някой компютър и в главната директория създаваш файл с име "shell.ini" и вътре пишеш само "windowsexplorer.exe" след което запазваш и мушкаш картата в ГПСа. след като натиснеш бутона за стартиране на навигационната програма трябва да се стартира вместо това експлорера. от там нататък си тиblagun написа:Като влезна в картата ми излизат 2 папки:gpslog и MobileNavigator, първата е празна, а във втората го няма "GpsRunfile"...Valentin_V написа:Извинявам се за закъснението! За да отключиш навигацията отвори фаила GpsRunfile от ммс картата на компютъра и задай този път "SDMMCMobileNavigatorMobileNavigator.exe"blagun написа:ОК, чакам теValentin_V написа:Ти си го имаш този уиндолс просто трябва да се отключи навито за да може да влизаш в другите менюта. Отключването е елементарно просто в сис фаила на навигацията се сменя пътя утре ще погледна на компа в офиса и ще ти го пратя.

УСПЕХ!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар