Колеги много мислих и реших и аз да се включа с един проект.. идеята ми е за мултимедийна система с навигация, тв и управление на системите в автомобила ( т.е. малко модернизиране на по-старите фиатки
). Идеята ми да се използва мини компютър за тази цел и по-тежката част - да се вгради дисплей в таблото на мястото на касетофона. Ще се радвам за мнения и препоръки относно наблюдението на ECU-то, т.е. колите след 2000 година имат протокол OBD, докато тези преди тази година нямат и трябва да е нещо базирано на UniScan... Основната идея ми е лична разработка на базата на CentraFuse програмата която е car front-end software...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЕКТ: Car Navigation Entertainment Console
Collapse
X
-
Оф... и аз така...ls1 написа:Все си мисля че вграждането на монитора ще ти е най-лесно от всичко.
Иначе най-ценното нещо за, което си мечтая е да имам разходомер. И навигация няма да ми дойде зле, но не пътувам толкова много, затова още не съм си купил. ДВД и Тв мисля, че е малко прекалено - поне за мен. Рядко седя в колата и чакам! :D
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: ПРОЕКТ: Car Navigation Entertainment Console
колега извинявай извън темата една подробност, ако решиш да ги застрховаш тези всичките неща, няма да можеш на реалнат им стойност, тъй като максимума за допълнително оборудване при каското е 20% от стойността на автомобила.. казвам го защото на мен в Търново 4 следобяд, на оживено място за 10 мин ми свиха CD player-a ..kpalazov написа:Колеги много мислих и реших и аз да се включа с един проект.. идеята ми е за мултимедийна система с навигация, тв и управление на системите в автомобила ( т.е. малко модернизиране на по-старите фиатки
). Идеята ми да се използва мини компютър за тази цел и по-тежката част - да се вгради дисплей в таблото на мястото на касетофона. Ще се радвам за мнения и препоръки относно наблюдението на ECU-то, т.е. колите след 2000 година имат протокол OBD, докато тези преди тази година нямат и трябва да е нещо базирано на UniScan... Основната идея ми е лична разработка на базата на CentraFuse програмата която е car front-end software...Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар