Здравейте на всички! Нов съм във форума и не открих подходяща тема, затова пиша нова. Проблема е следния. Скоростомера не показва коректно, сртелката пада долу ниско и тръгва оттам! Взех табло от друг фиат и го монтирах но показанията в средата мигат/часовника и т. н. /! Има ли начин да се оправи, дали старото или другото което взех? Благодаря предварително на всички отзовали се! Поздрави и лека вечер!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с таблото на фиат пунто 2002 1.2 бензин
Collapse
X
-
Здравей, за да си разрешиш проблема с таблото мисля, че ще трябва да се синхронизират модулите чрез Proxy alingment процедура със софтуер за диагностика, като напр. Multiecuscan.
Тема
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
- 1 like
-
Ако "новото" табло работи коректно, така или иначе се прави обучение, понеже то се води нов модул за ECU. Правят ти Proxy alingment с Multiecuscan, както е споменал и колегата, и нещата би трябвало да си дойдат по местата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
- 1 like
Коментар
-
Не е задължително в сервиз. Много колеги (в това число и аз), разполагат с нужното за да ти свършат работата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ами доста съм Ви далечко, чак в Бургас. За съжаление, не знам никой около Вас, който да помогне.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
- 1 like
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар