Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нужда от помощ относно оригинално аудио на Мареа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Нужда от помощ относно оригинално аудио на Мареа

    От скоро имам колата и:1) Не мога да наглася часовника на дисплея, въпреки че прочетох ръководствата на BG и EN. 2) Самият дисплей продължава да свети зелено, дори при изключен двигател. Това проблем ли е и може ли да ми пада акумулатора, заради светещата лампата на дисплея.Предварително благодаря!
    Fiat Marea 2.4 JTD HLX '00

    #2
    Настройвах един от моделите, влизайки в експерт менюто, после функцията часовник, и с въртене на копчето за сила на звука настроих точния час. На един пич с мареа комби, тамън я бил купил, и случайно ме засече в един сервиз, и ме пита и така... мини в неделя на среща и някой от колегите ще помогне 100%. Ако не - вечерта на бояна ще го оправим

    Коментар


      #3
      Кажи какъв ти е касетофона - с врътка за усилване или с копчета. Ако е с копчета утре ще погледна моето и ще се опитам да се сетя как ставаше настройката. Помня само, че доста се чудих и накрая стана със задържането на едно от копчетата.

      Коментар


        #4
        Ако си с модела на който усилването е с бутони + и -настройва се при включено радио се натиска продължително бутона с нарисувано часовниче на него докато на дисплея излезе М2 и часа и после с бутоните за запеметените станции 1 2 3 4 се настройва часа и после се излиза пак с бутона с часовника
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

        Коментар


          #5
          А точно така беше А за дисплея - при изгасено радио не би трябвало да ти свети. А ако си оставиш радиото пуснато при изгасен двигател, само спира след 20 мин.

          Коментар


            #6
            За да не отварям нова тема - дали има начин на фабричното радио да се върже изход от тока, който се прекъсва 25 минути след спирането на контакта. На този изход би могло да се пусне FM-трансмитер и така да няма опасност трансмитерът да бъде забравен включен, а и хем ще може да се ползва когато колата не е на контакт (токът от запалката се прекъсва когато не е на контакт).
            Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

            Коментар


              #7
              То самото радио постоянно си е захранено, но когато няма контакт, по електронен път спира самО. Един вид има захранване +30 и +15 (май това бяха цифрите ) Т.е. мисля че няма изход който можеш да използваш за целта, ако правилно съм разбрал. Може и да греша, обаче.

              Коментар


                #8
                Колеги,Много благодаря за информацията! Успях да наглася часовника Много ме дразнеше как мига :0Когато изключа двигателя, радиото не спира само, а когато го излюча от Vol. врътката, то спира, появява се часовника, но самият диод продължава да свети доста ярко зелено. Това нормално ли е?Много благодаря за помощта!!!
                Fiat Marea 2.4 JTD HLX '00

                Коментар


                  #9
                  За модела с копчета (както е при мен) може да се направи да се пуска радиото с двигателя и да се гаси с него. На изключено радио задържам Mute и то светва Ign ON - пуска и се спира с двг. или Ign OFF - ръчно трябва да си го джиткаш. Може да пробваш. Да вметна че това го видях в упътването за ел. системите на Мареата, дето е в download секцията. Там доста подробно е описано за 2-та вида радиа във файла 3.Electric Equip.pdf

                  Коментар

                  Working...
                  X