Да опитам да си опиша проблема. Карам си аз днес и по едно време решавам да мина от CD на радио като си имам 6 запаметени на копчетата. Да, обаче изненада - на всичките 6 ми дава честота 87.50 (което аз си го обяснявам като най-ниската възможна за тези вълни). Пробвах да изключа и включа радиото, не се оправи а даже си забрави настройките на еквалайзера. Проблема го има и при настройване на станциите от 1 до 6 и пускане на CD(което си е в радито, не съм го вадил) и при смяна пак на радио пак не си ги помни, а радиото не е изключвано.Моля за помощ. Друго бих преживял ама музиката вече е прекалено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със заводски Blaupunkt на Punto МК2
Collapse
X
-
87,5 е най-ниската честота на УКВ обхвата. А за проблема, първо виж в книжката ако я имаш - да не би да си натиснал някое копче и да си активирал някакъв друг режим на работа. Ако нямаш книжка виж хубаво какво пише на дисплея (обикновено всички функции, които са активирани ги има на дисплея с някакви съкращения). Това е по-лекия вариант. Другия е ако се е изгубил плюса за паметта. Има един проводник, който е с постоянен +. Ако го откачиш - се случва точно това. За тоя проблем огледай буксата и клемите. Третото е най-зле: чипа, който помни. За него - сервиз.Каквото и да излезе - пиши тук!Успех!PUNTO 1,2 8V 2001
-
Мерси колега.Прегеледах книжката, там не пише от какво може да е.На диспплея абсолютно нищо не пише.Но най-странното е че като му смених бушона (беше потъмнял) се оправиpepo написа:87,5 е най-ниската честота на УКВ обхвата. А за проблема, първо виж в книжката ако я имаш - да не би да си натиснал някое копче и да си активирал някакъв друг режим на работа. Ако нямаш книжка виж хубаво какво пише на дисплея (обикновено всички функции, които са активирани ги има на дисплея с някакви съкращения). Това е по-лекия вариант. Другия е ако се е изгубил плюса за паметта. Има един проводник, който е с постоянен +. Ако го откачиш - се случва точно това. За тоя проблем огледай буксата и клемите. Третото е най-зле: чипа, който помни. За него - сервиз.Каквото и да излезе - пиши тук!Успех!
. Може би е хубаво да си сменя всички бушони...
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
Реклама
Collapse

AdViSoRa можеш ли да видиш какъв модел е Блаупункта. Благодаря!
Коментар