Здравейте, знчи останаха само 2 неща в салона на бравата които нз за какво са.1. Тоя бутон на стартера от мн време ми бърка в очите но несмея да го натискам да не стане фал
но мн ме гложди за какво е
2. Предполагам че това е диод за някаква стара аларма но като взимах колата нямаше аларна и аз си сложих а човека кадето я слагаше нищо не каза, смисул не спомена че може да изведе новата ми аларма там да свети. Според вас за какво е било това?Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За какво е бутона на стартера?
Collapse
X
-
ПотвърждавамMrElectro написа:По първия въпрос ...Този бутон като го натиснеш и завъртиш ключа назад колата остава на габарити, тъй че не се притеснявай,никакъв фал няма да стане.А този диод е за фабричната аларма
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
И аз като прочетох книжката разбрах за него! :DTipo/ Tempra също имат!easylife написа:аааа егати якото е тва с туй бутонче!!! Сууупер
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но
Утреще го пробвам де
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Няма как да извадиш ключа при светнати фарове и колата на контактmiro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но
Утреще го пробвам де 
Ако искаш пробвай утре.
Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Но колата не е на контакт, ключът е завъртян в противоположната посока и спокойно си го вадиш, докато колата е на габарити.IvoMarea написа:Няма как да извадиш ключа при светнати фарове и колата на контактmiro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но
Утреще го пробвам де 
Ако искаш пробвай утре.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Чети внимателно на какво съм отговорил - "... като завъртиш ключа и светнат ФАРОВЕТЕ можеш ли да махнеш ключа и да останат да светят габаритите..." - значи при светнати ФАРОВЕ няма как да извадиш ключа, защото това означава, че колата е на контакт.А иначе много ясно, че като натиснеш копчето "италиански пиниз" и врътнеш ключа наобратно, можеш да го извадиш и автоматично светват габаритите, както и лампите за осветление на таблото и приборите.simeon3000 написа:Но колата не е на контакт, ключът е завъртян в противоположната посока и спокойно си го вадиш, докато колата е на габарити.IvoMarea написа:Няма как да извадиш ключа при светнати фарове и колата на контактmiro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но
Утреще го пробвам де 
Ако искаш пробвай утре.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
А при мен може и да махнеш ключа, докато двигателя работи.......IvoMarea написа:Чети внимателно на какво съм отговорил - "... като завъртиш ключа и светнат ФАРОВЕТЕ можеш ли да махнеш ключа и да останат да светят габаритите..." - значи при светнати ФАРОВЕ няма как да извадиш ключа, защото това означава, че колата е на контакт.А иначе много ясно, че като натиснеш копчето "италиански пиниз" и врътнеш ключа наобратно, можеш да го извадиш и автоматично светват габаритите, както и лампите за осветление на таблото и приборите.simeon3000 написа:Но колата не е на контакт, ключът е завъртян в противоположната посока и спокойно си го вадиш, докато колата е на габарити.IvoMarea написа:Няма как да извадиш ключа при светнати фарове и колата на контактmiro2177 написа:Добре а кат озавъртиш ключа и светнат фаровете можеш ли да махне ключа и да останат да светят габаритите? То това фаровете да се гасят е готино че няма да ги забравиш зимата да ги пуснеш но от др страна е малко пре...но
Утреще го пробвам де 
Ако искаш пробвай утре.
Някой друг???
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар