Търся ДИСК със софтуер и навигация за Стило Connect Nav+
Здравейте, търся диск със софтуер и навигация за Стило = Connect Nav+ е модела на навигацията. Много бих бил благодарен ако някой ми помогне или ми каде от къде мога да го смъкна или да си го купя евентуално...Мерси предварително
Сега си поръчах от Пловдив софтуер за навигацията на Стилото и утре ще я пробвам, все пак никой не ми даде гаранция че ще стане и затова плащането ще се извъши ако всичко е ОК. Силно се надявам да няма проблеми и веднага ще давам диска на всеки които има интерес.
До колкото знам диска, който получаваш съдържа картата и ъпдейт за софтуера на колата.Не е лошо да пуснеш няколоко снимки ако наистина заработи - интересно ще е!
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Ако системата е с картите на Навтек забравете за навигация до адрес освен в София.Всички останали градове ги дава с по една две улици колкото да преминете през тях.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
точно на Navteq са картите при Стилот.е. в БГ търсене по адрес само Софияиначе ще ви заведе до всички селища в страната, но само до там (без търсене по адрес)за страните от Централна, Западна Европа и част от Източна картите са екстра...при последния ъпдеът и Гърция е в кюпа на 100%
Ако системата е с картите на Навтек забравете за навигация до адрес освен в София.Всички останали градове ги дава с по една две улици колкото да преминете през тях.
То и това ми е напълно достатъчно, но уви за момента не мога да подкарам и това в колата.Ще почакам да ми дадът евентуално отговор защо неще да обнови картите моята навигация.
Коментар