Колеги, как да извадя касетофона от щипките страх ме е да напъна да не счупя нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Касетофон
Collapse
X
-
Днеска на Горубляне си купих СД и дадох на човека и моито фабричкото от бравата и го сваля 20мин с мн мн зор. В четирите ъгъла има зъбци които трябва да освободиш иначе тука в форума има схеми и е май най добре да ги разгледаш преди да пипаш
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Значи аз си купих Pioneer 7750, втора ръка за 200лв, но нали знаеш че като се махне оригиналното радио се отваря дупка, и си взех приставката и сдто пасна перфектно. Оригиналното радио го оставих ан човека и той ми свали 20лв от цената на сдто. Там можеш да намериш всякакви сдта на перфектни цени. Ако под оригинално сд имш в предвид сд за фиат с тая специфична форма като касетофон нз дали има (за пръв път чувам че съществуват такива) Ако има такива като цяло, вероятно и там ще има, ако не можеш да поръчаш ан човека той ще ти намериsnk1 написа:не те разбрах много добре какво си искал да кажеш .Да се върнем на въпроса оригинално сд ли си купил?Има ли други и на какви пари са?Като си ходил на горубляне дали има сд чеинджари като за нашите коли.Благодаря ако може да ми дадеш такава информация
надявам се да си ме разбрал сега
ако има с още нещо да помагам пиши
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар