Откъде да си намеря такива букси каквито са оригиналните на говорителите, че си взех колони за отзад, ама те са без букси.Трябва ли да ги режа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Букси за говорители
Collapse
X
-
Re: букси за говорители
Колега свали си оригиналните букси. Те си имат щифтче за откопчаване и просто ги сваляш. А вътре си има клемички и към тях можеш да вържеш кабелите от говорителите. А аз да те питам имаш ли болтчета за закрепяне на говорителите отзад на фабричните гнезда или поне някой да каже какъв размер точно са?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
Букси не знам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезен
Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Колега буските се свалят няма нужда да се чупят. Остават по кабелни обувки и си връзваш говорителите.JO_666 написа:Букси незнам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезен
Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
колега пробвах да ги сваля буксите ама не става и май ще пробвам варианта с чупенето а за винтовете тези които с в комплекта с говорителите стават малко са дълги но вършат работа но ако си сложиш и говорители 4’*6’ или 5’*7’ няма да имаш проблем защото аз си сложих 6’*9’ и малко трудно ги закрепих а докато разбера как да ги накарам да свирят майката си трака тия с тия евробукси нищо не разбират дето са ги сложилиnoriaga написа:Колега буските се свалят няма нужда да се чупят. Остават по кабелни обувки и си връзваш говорителите.JO_666 написа:Букси незнам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезен

Brava 100 16V '99
Коментар
-
Re: касетофон
колега аз такива букси не можах да намеря в сайта на фирмата ако можеш помогни миkluchar написа:зад студенски град имате добър магазин за тази работа ПУЛСАТОР електрониксБългария ЕАДСофия 1700Студентски градул. проф Кирил Попов №51тел: +359 2 962-1234http://www.pulsator.bghttp://www.pulsator.com
Brava 100 16V '99
Коментар
-
Как си ги закрепил тия 6х9 на фабричните места ?batinkata написа:колега пробвах да ги сваля буксите ама не става и май ще пробвам варианта с чупенето а за винтовете тези които с в комплекта с говорителите стават малко са дълги но вършат работа но ако си сложиш и говорители 4’*6’ или 5’*7’ няма да имаш проблем защото аз си сложих 6’*9’ и малко трудно ги закрепих а докато разбера как да ги накарам да свирят майката си трака тия с тия евробукси нищо не разбират дето са ги сложилиnoriaga написа:Колега буските се свалят няма нужда да се чупят. Остават по кабелни обувки и си връзваш говорителите.JO_666 написа:Букси незнам дали се продват и дали ще си намериш !!! Имаш два варианта режеш кабела слагаш му кабелни обувки и връзваш говорителите втори варянт, просто с клещи чупиш буксите и кабелите остават по кабелни обувки :D :D :D свързваш и всичко е ОК !!! Успех, дано съм ти бил полезен

Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар