blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Може , може . Но да не забравяме че на Blagun фаровете са с лупи и са нови и перф. регулирани.Ксенончетинката си е*ало мамчетинакта :D Фарове ден Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Tornado написа:Ааааа не може да бъде толкова яко.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
И моито би-ксенонче лети ли лети :Dsev написа:точновече е напуснало ХКможе би в петък/понеделник ще е в БГи след още 2-3 дни би трябвало да е при тебВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Няма го отиде да купува ксенонче....sev написа:eeeперфектноОги, какво ще кажеш :Dblagun написа:Ето обещаните снимки от мен!Забележка:Снимано с 1,3мп гсм камеранаклон на колата леко на пред,разстояние 4 метра, първата снимка повечко и наклон назад!
Шегичка, Оги
Надявам се да му хареса, че малко ли го убеждавах....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Както и в другата тема: Да замълчим и да се насладим!!! Убийстевно добре е! Мога да се закълна че са фабрични!Не знам кога ще пробвам една ксенон-лампа на рефлектор и "едвам ще ме навиете" ако ми хареса. Сега спестих 100-на лева от едни свещи че си ги направих сам..... Приемам шеги всякакви на maitap@shega.smqhblagun написа:Няма го отиде да купува ксенонче....sev написа:Оги, какво ще кажеш :D
Шегичка, Оги
Надявам се да му хареса, че малко ли го убеждавах.... 
Коментар
-
моите са поръчан през ноември и кода още си стои в сайтакога си поръчал?xarixito написа:Колеги един въпрос. Колко време стои на саита тракинг кода след поръчката. мейла е объркан и не мога да го видя от там. Парите са дръпнати от картата и по никакъв начин не мога да разбера дали са изспратени ксеноните. В акаунта няма нищо.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар