ами при касетофона отпред не излизат !някой знае ли къде стигат тези кабели за задните колони?браво ’95г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кабелите за задните коплони на Браво - къде свършват ?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
Re: Враво
kluchar написа:
на картинката уж стига до касетофона ам при мен НЕ !въпроса е ТОЧНО кой куплунг в кутията с бушоние е за задните колони
Коментар
-
u_bo
има си букса само със захранване и една само с кабели за предните колониInterceptor написа:Е как така не излизат?!? Цялата букса ли я няма
Коментар
-
Да и аз се чудя къде излизат тези кабели. На Бравата има отзад кабели, няма монтирани колони и съответно отпред буксата има кабели само за предните колони, а тези за задните точно къде свършват и аз искам да знам. След време ще си сложа по-хубав касетофон и искам да имам и отзад колонки, но трябва да открия точно къде свършват тези кабели първо.Колеги помагайте!Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
u_bo
Re: кабели
там първо гледах разбира сеkluchar написа:отвори там кадето е мястото за касетофон вътре трябва да са
но не са
Коментар
-
Re: кабели
И аз мисля че трябва да са някъде зад централната конзола (врътките и т.н.) А може да са ги прекарали сао донякъде. Вдигни си задната седалка и огледай отдолу.Както каза колегата ако нямаш окабеляване направи го сам. Не е толкова трудно колкото звучи. Даже доста лесно. Има хиляди места откъдетоможеш да ги промушиш без много усилия. От багажника към задните седалки има къде да прекара под корите. После можеш да ги промушиш под гумените уплътнения на вратите чак до арм. табло. От там нататък сваляш конзолите и пъхаш.Успехkluchar написа:отвори там кадето е мястото за касетофон вътре трябва да саFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Колко са кабелите в буксата за колоните? Мойте са 8.. това само за предните колони ли са? Защото нямам задни монтирани но имам оставени кабелиu_bo написа:има си букса само със захранване и една само с кабели за предните колониInterceptor написа:Е как така не излизат?!? Цялата букса ли я нямаFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
4 за предните и 4 за задните.Според мен, най-лесния начин е да видите кои кабели, като цвят излизат в багажника и се проследяват с вдитане на праговете, с една кръстат отверка, за около холовин час работа. Вероятно тез кабели са натъркани навътре някъде и са завъртяни. Моите бяха вързани и с изолация и с термошлаух, даже намотани с изолирбанд накрая. Но са там, зад касетофона.noriaga написа:Колко са кабелите в буксата за колоните? Мойте са 8.. това само за предните колони ли са? Защото нямам задни монтирани но имам оставени кабелиu_bo написа:има си букса само със захранване и една само с кабели за предните колониInterceptor написа:Е как така не излизат?!? Цялата букса ли я нямаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
u_bo
дамсвършват в таблото с бушони в ляво пред шофьора.това ми отне 5 минути да ги намеря НО за 90 минути не можах да намеря къде отиват кабелите от касетофона за да се разклонят към двете врати и двете предни колони
затова си дръпнах два кабела за всеки канал от касетофона до буксата където ’СВЪРШВАТ’ (идват от багажника в едната част и отсреща са празни гнезда без кабели)та ако някой е намирал къде се разклоняват кабелите от касетофон AD182L да драсне един ред че ми е интересно
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар