Мойта епопея със стилото няма край
след правене на компютъра (сменена букса и две платки и презапояване на процесора) проблемът си остана. Въртяха се пак инжектори, бобини, кабелите се провериха отново не и не и не. След второто оправяне на компа и зачистване на грешките всичко изглеждаше наред, прибирам се аз и след около 40 мин каране компа почна да пищи, давам газ, няма никой, без значение на коя скорост, повече от 5 не дига. Като изключа ключа и запаля наново първоначално е наред, минавам 10 метра и пак същата история. Оставия я да пренощува на пътя, сутринта отидохме с лаптоп да проверим какво става и изписа грешка дроселовата клапа (не знам дали го произнасям правилно и О2 сензор). Запалих и тръгнах, този път без проблем, но след 100 м старата история, почна да придърва и изписа пак инжектор на 4ти цилиндър. След околко 40 мин каране пак изчезна газта и даде дроселова клапа. Вече не знам какво да правя, сега я взе пак човекът, който прави компа да го погледне отново. Вече тотално не знам какво се случва, моля дайте някаква идея или съвет или препоръчайте читав майстор да я види.

Коментар