това с километража наистина си е извънземна работа. и моят километраж си ги прави едни такива изпълнения примерно си карам колата с 50 настъпил съм педала на газта и километража почва да пада до 0 , като пусна педала минава още 5-10 сек и се връща пак към скороста в момента
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електронен километраж
Collapse
X
-
Re: Електронен километраж
След съвет с двама специалисти /истински/:1. Възможни механични намеси по ЕКУ-то и километража2. При някои модели ЕКУ - има втора памет, която често се забравя да се коригира или не се знае за нея ....3.chuni написа:Възможно ли е да се корегира показанието на километража ако е възможно може ли в сервиз да се познае пипан ли е километража ?
Колкото и да си спец. зай че винаги има по-спец от теб
Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
chuni, С моторскенера на Фиат, истинските километри лесно се проверяват, данните се записват автономно и при сканиране излизат коректните стойности. Проблема е в това,че не всички след 96г. имат тези екстри, но след 98 е почти сигурно.Възможно ли е да се корегира показанието на километража ако е възможно може ли в сервиз да се познае пипан ли е километража ?
Коментар
-
Благодаря,ще пробвам в някои сервиз интерестно ще ми бъде какво ще покаже.hit-ko написа:chuni, С моторскенера на Фиат, истинските километри лесно се проверяват, данните се записват автономно и при сканиране излизат коректните стойности. Проблема е в това,че не всички след 96г. имат тези екстри, но след 98 е почти сигурно.Възможно ли е да се корегира показанието на километража ако е възможно може ли в сервиз да се познае пипан ли е километража ?
Коментар
-
къде има такъв моторскенер и колко ще ми вземат за услугата?hit-ko написа:chuni, С моторскенера на Фиат, истинските километри лесно се проверяват, данните се записват автономно и при сканиране излизат коректните стойности. Проблема е в това,че не всички след 96г. имат тези екстри, но след 98 е почти сигурно.Възможно ли е да се корегира показанието на километража ако е възможно може ли в сервиз да се познае пипан ли е километража ?ex Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар