Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закъсах с централното

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Закъсах с централното

    Здравейте,съфорумци!!!Значи,появи ми се следния проблем: Шофьорската врата не може да се отвори по никакъв начин - нито отвън,нито отвътре,ключът дори и не иска да се завърти в ключалката,а отвътре ръчката за отваряне блокира.Централното работи много странно - с ключ в предна дясна врата не реагира,с копчетата на таблото за заключване и отключване също.Единствено се задесйства с алармата,но когато тръгна да отключвам,колата само за секунда се отключва и пак се заключва и трябва да отворя някоя врата в този промеждутък,за да мога да си вляза в колата.Когато отворя някоя врата,централното продължава да се заключва и отключва няколко пъти и спира.Проблемът се появи внезапно.Тръгнах вчера на малка съботна разходка и в последствие ми се наложи да излизам през дясната врата Дайте,моля ви,някакъв съвет какво да правя.Kluchar,разчитам и на теб за компетентно мнение.

    #2
    някоя от предните врати е блокирала в "заключено" и затова отключва и заклюва самаако можеш виж кабелите към шофиорската врата,под таблото трябва да има букс със цин,черен и бял кабел или само бял и син,разкачи я и виж дали пак ще се отключва и заключва сама

    Коментар


      #3
      Thanks,Pugsy!Ще пробвам,както ми каза,но това няма да ми реши проблема с централното,предполагам Дано поне успея да си отворя вратата.

      Коментар


        #4
        поне ще може да си влизаш спокойно,а не да дебнеш

        Коментар


          #5
          Кофти номер. Колцата ти провежда тест за "бързи, смели, сръчни", това в границите на майтапа. Аз съм с Пунто и при мен центарлното има определен брой отключвания и заключвания преди да отвориш вратата, т.е. ако направя няколко отключвания и заключвания без да отворя вратата централното се изключва и ключа си работи като най обикновен без централно, та идеята ми е ако от дясната врата направиш тези опити би трябвало и твоето да сработи по този начин и да си влезеш нормално. Като успееш да влезеш вътре отвори си двигателя и изключи акумулатора и после си човъркай каквото трябва, като няма тоци -няма централно и няма да ти пречи, ама най вероятно белята да е в лявата врата щом неможеш да я отключиш по никакъв начин.Хвани първото циганче на улицата и за една баничка ще ти я отключи за секунди, това пак за отпускане на напрежението, но пък е вярно.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

          Коментар


            #6
            Типото ми го прави същото през зимата - замръзва ми шофьорската врата...проблема наистина става от една машинка, правил съм ди тестове. При мен се оправи като напълних ключалката с една гадост против замръзване и това беше.Естествено всяко чудо за една зима. Ще трябва да си разглобиш вратата, която заяжда. Това можеш да го провериш с проба-отвяряш вратите и пробваш да затвориш. Тая дето ти е заяла ще заключи колата и на отворена врата, пък и се отваря трудно.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

            Коментар


              #7
              заключване

              ако ти трябва нещо довечера съм си в Люлин
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

              Коментар

              Working...
              X