Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Nippon 7501MP3 освен че му прескача CDто прескача и на радио

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Nippon 7501MP3 освен че му прескача CDто прескача и на радио

    От месец и нещо имам avtocd Nippon 7501 с MP3. Скоро след като го сложих забелязах че на CD прескача, ама майната му, малко пари малко радост. Това което обаче по-късно ми направи впечатление че същото прескачане сякаш го има и на радио. Естественно че няма начин да прескача и на радио, но усещането е същато(не е майтап). Реших че е от станцията сменям я, всичко ОК, и в някакъв момент произволен, може и след 5 мин, може и след час хоп същия ефект, къде по незабележим, къде по ясен. Огледах всичко по окабеляването - няма нещо обезпокояващо. Може ли такъв ефект да се получава от лоша антена или просто и тая част от автосдто не става?
    Пунто 1.1 1994 г.

    #2
    По вероятно е да имаш студени спойки в автосд-то и затова да прави тези номера а за това че прескача и на сд най вероятно е оптиката
    HONDA I-VTEC

    Коментар


      #3
      Ако е ново аз бих си потърсил гаранцията. Смятам че като клиенти имаме право на нея, а не да се правиме на майстори за каквото и да било.

      Коментар


        #4
        Имай предвид, че понякога радиото прекъсва заради RDS-а, когато сигнала на приемането е по-слаб. Провери си антената за всеки случай!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

        Коментар


          #5
          радио

          Как презкача на радио Да не гасне токове за секунда на СД да но на радио единствено тунера да не е стабилен ,антената и захранване .ако е в гаранция на сервиз. Да не даваш пари де . Иначе трудно /ако нее видим дефект/ може да се разбере от каде е .
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

          Коментар


            #6
            Колега, тези Nippon-и не бяха ли с USB и слот за карта. Ако е така, то само името му е CD. Слагай му картата и ако и там прекъсва, значи има сериозен проблем. Успех!
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

            Коментар

            Working...
            X