здравейте, купих си браво 1.6, 103 к.с. и имам няколко вапроса,надявам се некой да ми помогне.Реотаните и задната ми чистачка изобщо не са включени, няма кабели които да стигат до тях.Как да я оправя тая работа, някои има ли ел схема от каде тръгват тия кабелаци щото аз надигах кори и мокети ама...... друго нещо - дясно ел огледало неработи?От какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел.инсталация за реотани и задна чистачка
Collapse
X
-
Re: ел.инсталация за реотани и задна чистачка
Като за начало провери си бушоните! Намират се в ляво под волана! Ако са здрави, виж контактите на капака на багажника, може да има скъсан кабел. За дясното огледало, може да извадиш копченцето (има го обяснено във форума как става)! За другите възможности колегите да помагат!juliantomov написа:здравейте, купих си браво 1.6, 103 к.с. и имам няколко вапроса,надявам се некой да ми помогне.Реотаните и задната ми чистачка изобщо не са включени, няма кабели които да стигат до тях.Как да я оправя тая работа, някои има ли ел схема от каде тръгват тия кабелаци щото аз надигах кори и мокети ама...... друго нещо - дясно ел огледало неработи?От какво може да е?Space Star 1.9 DID
-
ок благодаря, при мен проблема се оказа , че багажникът е сменян и на него изобщо няматакава плочка която да контактува с долната-/не е и имало/-такъв е модела. Та мисля да взема ток от нея и да пусна кабели до реотаните и чистачката, само че не знам кои с кои да вържа защото кабелите са 5.Моля, ако някой е наясно да ми помага. Благодаря.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар