Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с електрониката на двигателя на Фиат Мареа 1.9D

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с електрониката на двигателя на Фиат Мареа 1.9D

    Здравейте,имам Фиат Мареа 1.9D model D100 1998. Имам проблеми с двигателя. Понякога някой от цилиндрите прекъсва и ауспуха пуши като комин, понякога се оправя и работи равномерно без с нормален дим от ауспуха. Помислих че има запушен разпръсквач на цилиндър и смених всички разпръсквачи с нови, но проблема не се оправи. Сега ми казаха че имало някаква електроника на първия цилиндър която често се повреждала. Може ли някой да помогне със съвет и/или информация за майстор или сервиз.Благодарности на всеки който отговори!
    Fiat Marea TD100

    #2
    Колега започни с добавките първо и дизел от ОМВ.Препоръчвам ти добавката на STP тъмносинята,Валволин и Redex както и Кастрол TDA .Не бързай с електрониката проблема може да е от някоя дюза.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #3
      Колеги, не е от горивото карам само с Alpin diesel на OMV и смених всички рзпръсквачи на дюзите с чисто нови. За съжаление двигателя пак работи то на 3 то на 4 цилиндъра и от ауспуха излиза гъст дим! Някой да знае добър майстор за диагностика на дизели?
      Fiat Marea TD100

      Коментар


        #4
        ГНП Lukas клапан за аванса

        Колеги оказа се че проблемът не е в електрониката. Клапана за аванса на ГНП се оказа повреден. И за съжаление помпата е Lukas и за нея няма части.
        Fiat Marea TD100

        Коментар

        Working...
        X