ето мина 2 години и акумулатора се скапа вече 3 пъти паля от друга кола сутрин и гаранцонната карта немога да е намера и днес си купих нов Сега си пазя Гаранцията поне 2 години дано не се скапе отново Как са го сметнали да изкара 2 години точно само олекнах с 70 лв какво да се прави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
акумулатор
Collapse
X
-
sasco
Re: ре
Незнам дали е смях,ама на мен преди години на Баварията ми правеше проблем алармата.Има-няма изкара 4 месеца нов акомулатор....е вярно преебала се алармата,не беше читава.Не се изхаби от пищене,а просто от stand by.Беше и стара.Та изолирах алармата и акумулатора спря да пада и нямаше вече проблеми.Ключаре,виж може наистина да ти прави мизерии алармата.Иначе аз съм доволен от ИСКРАта...6 год. карах сеата и си продадох колата със същия ак.gmg_service написа:kluchar не им вярвай много на тия АКУМУЛАТОРДЖИИ.От 10 години монтирам аларми,и на месец по един двама ми идват,върнати от въпросните АКУМУЛАТОРДЖИИПостоянно панаири."много дърпала алармата" 5-10 мА Смяхалармата взимала много ток и сега ще е префасонирам малко
Коментар
-
Re: акумулатор
Това със скапването точно след или около гаранционния срок е доста често срещано явление за да бъде случайно!Аз самия съм сменял 2 по същата схема. Дори единия го хвърлих, след наколко часа намерих гаранцията и видях че има още няколко дена.На бегом до контейнера, мангалите на го бяха гепили още.За другия беше късно - няколко месеца след гаранцията се счупи.Под счупване имам предвид прекъсване или лош контакт между клетки. Ефекта - не издържа да големия стартерен ток и кляка.Иначе на празен ход или фарове е слънце, гъстота на електролита в клетките също.Но знам и други такива случаи, така че за мен изобщо не съществува съмнени дали и случайност или не.Това категорично е заложено в разработката на продукта!По-скоро ако някой изкара повече е случайност, отколкото обратното.Миналата година се обзаведох с едно ACDelco, необслужваем (на щъркела бузите), пак с 2 години гаранция от Имахиджу, но почти 2 пъти по-скъп от БГ еквивалента.Не знам как ще работи, рано е да се каже но реших да проверя как стоят нещата с на-българските.Ще пиша догодинаkluchar написа:ето мина 2 години и акумулатора се скапа вече 3 пъти паля от друга кола сутрин и гаранцонната карта немога да е намера и днес си купих нов Сега си пазя Гаранцията поне 2 години дано не се скапе отново Как са го сметнали да изкара 2 години точно само олекнах с 70 лв какво да се прави
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Чудя се, как винаги първо си заплюват аларматаStoyan_68 написа:То си е тъй. И е вярно не само за алармата.... Важна е ОБЩАТА консумация.perlsite написа:Тя алармата хубаво може да дърпа милиампери като е здрава, но ако нещо изтрещи може и доста здраво да почне да дърпа...
Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Аз съм попадал по-често на неграмотно свързани музики отколкото дефактни аларми.На един пич дори, дисплея на сони-то светеше непрекъснато. При изключена музика дисплея пак си свети и показва някакво демо.Та пича се чудеше що му пада акумулатора и акумулаторджията го изгонил...Той си мислел че е нормално това.gmg_service написа:Чудя се, как винаги първо си заплюват аларматаStoyan_68 написа:То си е тъй. И е вярно не само за алармата.... Важна е ОБЩАТА консумация.perlsite написа:Тя алармата хубаво може да дърпа милиампери като е здрава, но ако нещо изтрещи може и доста здраво да почне да дърпа...

I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз съм попадал по-често на неграмотно свързани музики отколкото дефактни аларми.На един пич дори, дисплея на сони-то светеше непрекъснато. При изключена музика дисплея пак си свети и показва някакво демо.Та пича се чудеше що му пада акумулатора и акумулаторджията го изгонил...Той си мислел че е нормално това.
[/quote]И моя pioneer има тази функция но хората в упътването си предупреждават че е възможно да падне акомулатора след 2-3 часа колкото до въпроса колко консумира една аларма 80-150 милиампера
HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар