Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило Машинка за регулиране на фарове

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Стило Машинка за регулиране на фарове

    Здравейте колеги. Имам проблем с левият фар на стилото. При пускане на фаровете, от левия фар като клекна до колата, се чува едно зъзене, все едно машинката се мъчи да направи нещо но неможе, без да съм регулирал фаровете и без да съм пипал нищо. Явно не е изгоряла а нещо и има. Въпроса ми е може ли да се ремонтира някък? Пусна ли фаровете зарди машинката явно, в купето започва да мирише все едно на феродо и не спира това жужене , което се чува само от вън ако си близо до фара. При десния фар няма проблем, той се вдига и пада но левия не. Моля ако някой знае нещо по въпроса да сподели. Благодаря

    #2
    Отвори машинките, смажи ги и ще се оправи.
    Я, колко лесно!
    Ама докато стигнеш до тях, трябва да извадиш фаровете... а който е свалял фар на стило, знае за какво иде реч!
    Вчера точно си играх с тези машинки. Толкова бяха клеясали, че си мислех, че са изгорели.
    Не е достатъчно само да работи двигателчето и да няма изронени зъби по предавките. Трябва и плъзгача да е наред. Има нещо като графитно покритие по него, което ако е нарушено, просто машинката си застава в едно положение и не мърда повече.
    Иначе са саморегулиращи се и няма значение как ще ги поставиш. За положение 0 се подава едно напрежение, за 1, 2 и 3 - друго и машинките си застават точно в това, което трябва.
    И накрая, първо просто удари фара, за да спре жуженето
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

    Коментар


      #3
      Благодаря. Смених я с нова, при свалянето на тази имаше отчупени парчета вътре в нея

      Коментар

      Working...
      X