Колеги помогнете бушона здрав а мигачи и авариики няма колата е Фиат брава . Възможно ли е релето да здало багажа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с авариики и мигачи
Collapse
X
-
Бях пуснал аварийките за около минута и след като потеглих и изключих аварините ми изчезнаха и мигачите. Когато натисна бутона на авариините се едно не иска да се върнееkluchar написа: Преглед на мнениетоТе май са две
Вож и стоповете да не са ръждясали леглата.
Коментар
-
Бутона или релето. Релето е едно, намира се в средата под кората под волана. Реленцето струва 10-тина лева ново, има ги по магазините за авточасти. Моето сдаде багажа миналото лято - изчезнаха ми аварийните и мигачите. После се появиха пак и останаха да светят.
Щом ти задържа бутона, провери първо него, но аз залагам на релето.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
Вчера се наех да махна пластмасата под волана почистих със спрей легла на релето изглеждаше като ново. Направи ми впечатление че когато натисна бутона на аварийни не ми работят аварийките но пък мигачите се върнаха .Като остане време ще сваля и бутона да видя кво точно му имаPSG написа: Преглед на мнениетоБутона или релето. Релето е едно, намира се в средата под кората под волана. Реленцето струва 10-тина лева ново, има ги по магазините за авточасти. Моето сдаде багажа миналото лято - изчезнаха ми аварийните и мигачите. После се появиха пак и останаха да светят.
Щом ти задържа бутона, провери първо него, но аз залагам на релето.
Коментар
-
Не е невъзможно да се презапои. Аз отворих моето, но при отварянето му счупих кутийката. Като гледам не си заслужава играчката, в Евро07 ми изкараха 3 марки, като най-евтиното беше 6 лева. Аз взех най-скъпото - 13лв.dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоПонеже колите не са първа младост, в релето на мигачите се появяват студени спойки. Презапояването на релето го връща обратно в играта. А за ключа на аварийните- подмяна.
Бутонът е така капсулован, че със сигурност ще го счупиш, ако тръгнеш да го отваряш. Мери му контактите и ако забележиш проблем - търсиш в раздела за авточасти или в моргата.
Виж дали ще имаш мигачи със свален бутон. После отиваш в моргата, искаш един, пробваш както е вънка и ако всичко е наред - вземаш го и го закопчаваш обратно
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар