Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на крушка преден габарит Punto 1.9 JTD

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Смяна на крушка преден габарит Punto 1.9 JTD

    Здравейте, смених едната крушка на късите, толкова тясно и тъпо направено, адски се бях изнервил, но както и да е - стана. Малко след това обаче забелязах, че предния габарит не свети, а за него си нямам и на идея как се сменя и каква точно крушка трябва. В нета е пълно с информация и клипове как се сменят именно къси/дълги и заданите габарити, но нищо за преден габарит. Ще се радвам ако ме насочите и като цяло дали е възможно да съм бутнал аз нещо, защото като там където съм бърникал не виждам да има нищо общо с габарита за да съм откачил някоя букса или нещо от сорта?

    п.с. Сега пък светна...а крушката която смених на късите, проверих старата изглежда,че нищо й няма...от какво може да е проблема, според мен и двете крушки не са изгорели, дали трябва да се почисти и се окислило или неещо друго? Но като цяло въпроса ми остава де, тъй като все някога ще ми се наложи да я сменя...
    Последна редакция от G0ld; 09.09.2016, 18:07.

    #2
    Колега, ще карам по спомени, така че ме извини, защото продадох Пунтото и забравих как беше. Мисля, че габарита трябва да е под или около крушката за къси светлини. За да стигнеш до късите, трябва да махнеш едно гумено/пластмасово кръгло капаче ( има го същото и за дългите светлини ). Според мен от там трябва да откачиш светлината за габарита, а относно крушка, не вярвам да има специални за Фиат Пунто, така , че виж из нета крушки за габарити и дерзай. И за едно си прав - адски неудобно и тясно е отпред. Стигал съм до смъкване на броня за смяна на светлини Дано съм помогнал с нещо!
    Fiat Croma 1.9 16V Multijet (150 Hp) 2007 Automat

    Коментар

    Working...
    X