Здравейте
От както съм взел фиата има нещо, което ме човърка.. Радиото не работи. Самия касетофон работи, само сигнал не хваща. Антената ми е счупена, стои само пластмасата с "болчето". Дали е от това или отзад(отдоло) някой кабел не е свързан(Има доста кабели с разни жакове които просто така си стоят извадени)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиото
Collapse
X
-
Тъй както е тръгнало, ще разбереш и как се включва зарядно в запалката
Без майтап, вчера един колега, 30 годишен, архитект, след като му подарих едно зарядно за телефон за кола, ме пита има ли значение как се включва в запалката - с кое нагоре, кое надолу. Да не казвам, че даже не знаеше къде му е запалката на колата (Сеат Леон), която има от около година. Вярно, че не пуши, ама... Абе и такива хора има.
Коментар
-
Е аз бях разбрал да ръгам жицата горе, на тавана :D Пък и докато не се прибрах смятах че самото радио има проблем.Тези дни направо ще търся букса за антената.vnukata написа:Е тръгна ли в крайна сметка, пробва ли с жица дето ти викам. Оголваш я обаче да прави контакт и мушкаш в тая дупка :D Незнам как да обясня по друг начин
Коментар
-
Ми като си каръкivan_pop написа:Аз като съм си карък,никой не ми подарява разни електронни джаджи!Immortal написа:Без майтап, вчера един колега, 30 годишен, архитект, след като му подарих едно зарядно за телефон за кола, ме пита........
Макар че много ме кефи да се занимавам с такива джаджи!
Аз си имах мое си, но по нова година от една фирма ми подариха рекламни материали, между които и зарядно с 2 усб-та, та ми станаха 2. А на колегата онзи ден му беше паднал телефона, и аз нали съм добра душа, му подарих мойто старото, за да има телефон докато си иде до Враца.(че като го знам какъв е шофьор, току виж му потрябвало да търси помощ... )
Коментар
Реклама
Collapse

Къде би трябвало да бъде кабела за антената?
На кабела..
сложих накрайник от антена за TV, никаква реакция, пак си шуми и не намира нищо. Съвети?
Остава да купя такова и антена :D

Коментар