Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лед Светлини H1, H7,

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Лед Светлини H1, H7,

    Здравейте, някой ползвал лие, или имали наблюдение върху лед светлините? Мисълтамие не само да е красиво като погледнеш колата от вънка но и да има ефект. загледал съм един модел, ( Ако модераторите сметнат че е реклама моля да коригират темата), в ютюб има доста клипчета и изглежда доста обнадеждаващо.http://www.ebay.com/itm/2015-40W-500...trЧудясе за едни такива за дългите, тъй като на късите съм с ксенон, дали тези ще светят добре на дългите, имат добро бреме за реакция, няма да е нужно да загрява като ксенона.Поздрави.
    Прикачени файлове

    #2
    Аз, лично мисля, че няма LED крушка, която да свети колкото халогенната. Да не говорим за по-силна светлина. Говоря за LED светлини, който да заменят стандартните халогени, а не за LED системите на новите автомобили.Нима си готов, да дадеш над 100лв за нещо, което едва ли ще те очарова. Аз ако съм, ще се замисля за вграждане на лупи и ксенон.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

    Коментар


      #3
      Тези горе дето са на снимката ги водят лед система.Аз от късите съм доволен. Става на въпрос за дългите светлини, дразниме жълтата светлина. Като съм на път карам на къси и когато се наложи да пусна дългите и става едно такова гадно бяла светлина от ксенона и жълтеникаво от дългите. Та затова съм загледал лед системите за дългите светлини. Вграждането на лупи до колкото знам е за късите светлини.

      Коментар


        #4
        А, ти говориш за дългите. Защо не пробваш крушки с бяла или синкава светлина. Има най различни Osram, Philips и други марки с различни модели крушки. И цената няма да е 120лв а 30-40лв. Потърси в интернет сравнения, на различни крушки, кои как светят.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

        Коментар

        Working...
        X