Относно таблета няма да е от много скъпите до към 80-90 лева някъде втора ръка другото във снимките и темите които видях хората все си запушват духалките на парното на централната конзола което според мен не е удачен вариант аз обмислям един 7 инча да се монтира долу където е запалката и пепелника във отворено положение във фиат браво понеже аз така и така не ги ползвам
Ако някой може да сподели идея да казва .Благодаря предварително .Притесняваме много монтажа как ще стане Нещо подобно http://media.snimka.bg/2007/010268554.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авто мултимедия
Collapse
X
-
Таблета вече е набавен http://www.handy.bg/bg/p/revo-pad/revo-pad-rp853-3-g остава главния въпрос къде и как да го сложа махнах пепелника и запалката и ще стане добре със дообработки но няма да имам запалка с която да зареждам и за това ги монтирах обратно на мястото им :D и сега не знам ?FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година
Коментар
-
Абе човек ... Мислиш ограничено ... Ако не пушиш и не ти трябва запалката . Махния ! Таблета се зарежда на 5V тост земаш един стабилизтор от 12 на 5 волта или земаш кабел за зареждане на таблет телефон в кола разкараш му голямата букса за запалката като я разглобиш вътре има пак такъв стабилизатор , просто разкарай голямата букса и другото го прекрии компактно някъде в таблото и го преправяш и го връзваш да ти зарежда таблета при контакт само запалката може си я преместиш в жабката или от зад зад подлакатника или кадето си искаш ... Стига са ограничава разкърши мислите. Запалката е просто е една букса са 2 кабела + и - с постоянно подаване на 12V ... ко нещо има драскай ... Вариантите да минеш от 12 на 5 волта с 2 или стабилизаторче с 3 крачета прилича на транзисторче или с резисторче около 400-500 ома трябва замеря да кажа с какъв товар да е точно зада слезе на 5 волта и 2те струват стотинки ... А ако си купиш готов кабел и му раздухаш буксата вътре си има всичко ... И една лека идея ... ше тряа си препраиш малко кабела за зареждане ако искаш да ползваш ФЛАШКИ към таблетаmonster18 написа:Таблета вече е набавен http://www.handy.bg/bg/p/revo-pad/revo-pad-rp853-3-g остава главния въпрос къде и как да го сложа махнах пепелника и запалката и ще стане добре със дообработки но няма да имам запалка с която да зареждам и за това ги монтирах обратно на мястото им :D и сега не знам ?
нали има преходник от микро УСБ към нормално зада му боднеш флашка ... е ше тряа да цепнеш кабела да намериш 2та захранващи кабела другите два са дата инфо ... и успоредно да закачиш зареждането , разбира се може да си земеш УСБ удалжител и да си туриш изхода за УСБ кадет си искаш . Идеята ем да са зарежда ем да ползваш флашка ... Опасност от презареждане няма щот си има батерия и програма с реле кат зареди да прекъсва заряда ама така или иначе се ще е включен към заряд
при контакт ...
Някой хора имат проблем с вредните токове имат проблем с шумове и виене ... може да се наложи да си направиш филтър на захранването
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар