Здражеите имам фиат Бража 1.4 12ж Мога ли да И сложа ел инсталациq от фиат мареа дизел пален ел пакет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на цяла ел инсталация
Collapse
X
-
Re: смяна на цяла ел инсталация
Може, ама трябва за съобразиш реда назапалване на свещите, за да можеш да подредиш по същия начин кабелите на подгревните свещи на дизеловата, даже може да ползваш направо подгревни свещи. Я стига сериозно ли питаш?dimitrow81 написа:Здражеите имам фиат Бража 1.4 12ж Мога ли да И сложа ел инсталациq от фиат мареа дизел пален ел пакет
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Ел инсталацията в купето почти няма общо с ел.инсталацията на мотора на по старите коли на по новите е оплетена работа
То дали ше я сменяш дали ше си я преправяш мисля ,че е равносилно. Но не е невъзможно стига да знаеш какво правиш. Ако не си намираш някой които знае какво прави ... Да наистина каква е целта . Какво точно от ел.пакета искаш ? Централно, Ел джамове, Подгрев седалки , ел. огледала то друго ко може да има ... Килматорник ко има ше е приключение ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Мареа от последните години на производство има доста ербеци и май са си серийно толкова. Два в таблото и два в седалките. Отзад не знам дали имат.При мен няма, но аз съм с базово оборудване. На Бравата е само един. Т.е. инсталацията ти е най-малкия проблем. Хубаво, ще пренесеш централата и окабеляването. Ами табло, ами седалки?Освен да търсиш по-стара версия, която не е с толкова ербеци. Много труд за нищо е това. И за какво е цялата работа...за едни ел стъкла на задните врати, които ако не се ползват редовно, клеясват.
Коментар
-
Защото:1. Може да се отворят случайно без удар и най-малкото да те пратят на зъболекар, защото в момента на отваряне, твърдостта му е като на камък.2. Могат да не сработят в точния момент на удара и да нанесат повече травми, отколкото без тях.3. Трябва да смениш пасажерския капак на таблото и седалките, понеже са в тях, а ако не се тези седалки са рядкост, зашото се е водело като екстра и е трябвало да бъде допълнително поръчана.dimitrow81 написа:Да идеята е повече екстри, а защо да отпиша ербецитеFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар