Колеги, сега на вън е 1 градус и като запалих колата ми излезна някъква снежинка на дисплея какво значи това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снежинка на дисплея
Collapse
X
-
Re: Снежинка
А чули коледни камбанкиbobi111 написа:Колеги, сега на вън е 1 градус и като запалих колата ми излезна някъква снежинка на дисплея какво значи това?
, ако да не се притеснявай нормално е коледата идва.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
както казах коледата идва, просто колата те предопреждава че навън е под 4градуса и има вероятност за заледявания, да си знаеш просто.bobi111 написа:Да и звук имаше, кажи какво значи тази снежинка?S_BANKOV написа:А чули коледни камбанкиbobi111 написа:Колеги, сега на вън е 1 градус и като запалих колата ми излезна някъква снежинка на дисплея какво значи това?
, ако да не се притеснявай нормално е коледата идва.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ок, утре ще пътувам до София през Петрохан и ще внимавам защото ще е студено. Абе, Стилото е супер за такива който не са богаташи или по точно Дон Стильо !S_BANKOV написа:както казах коледата идва, просто колата те предопреждава че навън е под 4градуса и има вероятност за заледявания, да си знаеш просто.bobi111 написа:Да и звук имаше, кажи какво значи тази снежинка?S_BANKOV написа:А чули коледни камбанкиbobi111 написа:Колеги, сега на вън е 1 градус и като запалих колата ми излезна някъква снежинка на дисплея какво значи това?
, ако да не се притеснявай нормално е коледата идва.
Коментар
-
За да сме по точни от 3 на доло започва да пищи, ама то 3 си е под 4 така че и ти си правS_BANKOV написа:както казах коледата идва, просто колата те предопреждава че навън е под 4градуса и има вероятност за заледявания, да си знаеш просто.
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар