Здравейте! Имам няколко въпроса за диагностика на колата Фиат Брава 1.2 16v 80к.с 2001г1 Къде се намират буксите за свързване на кабелите за диагностика Airbag, ABS, ( ABS няма колата ! ) и полуавтоматимния климатик ( климатроник ) на този модел автомобил Аз знам само в купето под таблото буксата която свързвам ето този кабел
2 Какви кабели и са необходими за Airbag ; ( ABS няма колата но да знам какъв е кабела ) и за полуавтоматичния климатик ( климатроник ) ?3 Какъв е софтуера за диагностика на полуавтоматичен климатик ( климатроник ) ? И ако може да ми препоръчате други софтуери за диагностика на колата освен fiatecuscan
2 Какви кабели и са необходими за Airbag ; ( ABS няма колата но да знам какъв е кабела ) и за полуавтоматичния климатик ( климатроник ) ?3 Какъв е софтуера за диагностика на полуавтоматичен климатик ( климатроник ) ? И ако може да ми препоръчате други софтуери за диагностика на колата освен fiatecuscan

Добре помислих че има букса за диагностика за климатика но щом казваш че сам се диагностицира ок иначе при моята не видях да има букси за ABS сигурно защото колата е без ABS а другата букса била за фабричната аларма и такава нямам видях на снимката и още една за ECU-то до бомбето на амортисьора но и тя липсваявно този модел е направен само от OBD буксата да се сканира ECU-то103 - Букса за алармата130 - Букса за Airbag - въздушните възглавници139 - Букса за ECU176 - Букса за АБС299 - Букса за полуавтоматичния климатик
Коментар