Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на CD

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Покупка на CD

    Здравейте колеги предстои ми покупка на СД за бравото въпросите ми са какво ще ми препоръчате до 150 лева и трудно ли става свързването и ако може малко информация как става
    FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година

    #2
    кола

    Виж не само CD а да има и MP3 ако има и USB ще забравиш за дисковете сврзването е лесно стига да имаш кабели ако си имал преди от Фиата евробукса само слагаш буксите и тръгва 1/+ /2/-/3/+/ след палене 4 говорители 5 антена Гледащ да има по голям охладители усилвател например с MOS-FETБих ти предложил CLARION ама са скъпи а и не се предлагат много тук
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

    Коментар


      #3
      Re: кола

      kluchar написа:
      и усилвател например с MOS-FET
      Защо, ако е с биполярни транзистори няма ли да е добър :D ? Тези надписи MOSFET по автоплеърите са само с цел да се ловят незнаещи клиенти. Има един мит из аудиосредите, че MOSFET транзисторите свирели като лампов усилвател. За това и ги праскат тия надписи. В тоя мит няма нищо вярно. Усилвателят свири, колкото му позволява схемотехниката му и качеството на частите му. Чувал съм прекрасни усилватели с биполярни транзистори и отвратително звучащи усилватели с MOSFET транзистори. Както и обратното. Съвет към питащия. Ако няма да ползваш дискове, а само флашки, по-добре си вземи плеър, който няма монтирана механика за дискове. Има такива на няколко производителя, като PIONEER са долу-горе най-читави. Вървят по около 110-120лв, зависи къде и на каква промоция ще ги намериш. Има с червена и със зелена подсветка, избираш си според това какъв цвят ти свети таблото. Ето пример:http://www.technopolis.bg/b2c/detail...EER-MVH-150UBGИ не се подлъгвай да даваш пари за марки като NEO, THUNDER, SANG, DIVA и прочие китайски изгъзици. Това са пълни дръвчета, с отвратителен звук.
      Dacia Duster 1.6 4WD

      Коментар


        #4
        И аз си мисля че плеъра със флашката е по удобния вариант от колкото досадното записване на дискове а относно свързването не знам дали сега има въпросната евробукса , защото все още съм си със оригиналното радио .А старото радио трудно ли се сваля ?
        FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година

        Коментар


          #5
          Аз съм със същия модел, който DJPOPA е препоръчал.Взех го за 90 лв. май от АVAL.Хубаво е плеърчето, има достатъчно настройки, изход за усилвател, контрол на усилвателя и т.н.Има ли вход за флашка, дискове не ти трябват.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

          Коментар


            #6
            Re: кола

            DJPOPA написа:
            Съвет към питащия. Ако няма да ползваш дискове, а само флашки, по-добре си вземи плеър, който няма монтирана механика за дискове. Има такива на няколко производителя, като PIONEER са долу-горе най-читави. Вървят по около 110-120лв, зависи къде и на каква промоция ще ги намериш. Има с червена и със зелена подсветка, избираш си според това какъв цвят ти свети таблото. И не се подлъгвай да даваш пари за марки като NEO, THUNDER, SANG, DIVA и прочие китайски изгъзици. Това са пълни дръвчета, с отвратителен звук.
            на 100% подкрепям мнението на колегата! Доказаните марки в аудиоозвучаването предлагат плеари на достъпни цени - kenwood , pioneer , alpine . Аз използвам Pioneer, без CD и всичката му излишна механика и съм МНОГО доволен от плеара. Използвам 8 гб флашка, препълнена с музика и няма нито забавяне при четене, нито смущения, въобще чудесно е всичко Ако все пак държиш да имаш CD, вариантите са пак на същите марки - alpine , kenwood , pioneer . Марки като sony, jvc, lg също са вариант, но краен. Вече има доста онлайн магазини, разрови се, виж къде са най-добрите оферти и взимай смело. По натам се обзаведи с говорители, отново на доказана марка и аудиото ще е бижу
            Nuova Croma - so far...so good
            Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
            Fiat BRAVA JTD - ex love

            Коментар


              #7
              Колегите са те насочили в правилната посока, за евтин и добър вариант. Аз ти казвам само, да внимавяш с онлайн търговията на плеари за автомобили, че адски много ментета са се навъдили. По добре, не се пести за 10-20лв и иди в технополис, и си вземи нещо хубаво. Казвам технополис, защото вече няколко пъти си купувам разни неща, както и музика за колата и съм доволен, дори и от гарнционното обслужване, понеже ми се случи веднъж.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

              Коментар


                #8
                Ако искаш хубаво CD - Pionner

                Коментар


                  #9
                  Благодаря ви за помоща колеги значи колебая се между тези модели http://www.technomarket.bg/products/...sony-dsx-a42ui
                  FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година

                  Коментар


                    #10
                    От тези, които си посочил, Сонито и Пайниъра не са с падащ панел. Само Кенууда има падащ преден панел. Иначе като марки са читави и трите. Най-добре е да отидеш на място и да ги чуеш/видиш.
                    Dacia Duster 1.6 4WD

                    Коментар


                      #11
                      Сонито на 100% е със падащ панел. Остава само малката част в входа на флашката.Преди 2 години подарихме също на приятелка за рожденият ден и си е доволна от подаръка.
                      Прикачени файлове
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

                      Видео от Италфест 2011

                      Коментар


                        #12
                        Съжалявам, моя грешка тогава. Но в сайта на Техномаркет не дават подробно описание като Технополис. Само за Кенууда са написали, че е със свалящ панел. Технополис дават много повече информация за моделите на сайта си.Даааа, и Пайниъра е с падащ панел, само че трябваше да го намеря описано в друг сайт. Значи и трите са с падащи панели. Подведох се, тъй като наскоро се интересувах от покупка на авто плейър и имаше няколко подозрително евтини модели, които се оказаха без възможност за сваляне на панела. Но явно тези трите не са такива. Извинявам се за грешката.
                        Dacia Duster 1.6 4WD

                        Коментар


                          #13
                          Ти остави панела,ами и за дистанционното не споменават ,а то си има. Екстра си е когато ти писне да сменяш музиката на пасажерите.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

                          Видео от Италфест 2011

                          Коментар


                            #14
                            избора ти трябва да е между kenwood-a и pionee-ра. Сонитата ги пудрят, за да звучат многото fancy характеристики като "голяма работа" , но всъщност не е така. Въпреки желанието на производителя да вдигне качеството на продуктите си, те продължават да остават зад kenwood, pioneer, alpine, clarion и т.н.п.с. kenwood-a чете FLAC
                            Nuova Croma - so far...so good
                            Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
                            Fiat BRAVA JTD - ex love

                            Коментар


                              #15
                              E**СИ и СД -то, ще кажеш че с него или ще ходих на конкурс на ЕМА или ще озвучаваш циганска сватба. Колега вземи си едно СД с подцветка като таблото ти и си карай и слушай музика, мани ги тия префърцунени истории че задължително трябва да е алпин или пайниер.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

                              Коментар

                              Working...
                              X