Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с клаксона

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с клаксона

    Здравейте колеги,колата е Фиат Улис-2003.Клаксона в началото започна да работи като на прекъсване,търсиш място по волана където да натиснеш за да свири,докато не спря напълно:Д.Вчера намерих къде са монтирани клаксоните(или как се казват там,свалих ги и ги пробвах на акомулатора...бачкат си,проверих бушона е здрав.Още в началото ми се струваше че има нещо което не е наред във волана?Имал ли е някои тоя проблем да помогне и ако е проблема във волана вътре как се разглабя че с тоя еърбек ме е страх да предприема нещо

    #2
    На моето Пунто клаксона не работеше заради скъсан лентов кабел. За 70лв. заедно с частта втора употреба ми го оправиха, като от това което четох по форумите, смяната му не е за всеки, има си доста подробности. Акумулаторът задължително се откача.Пак казвам това беше при моето Пунто.
    Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now

    Коментар


      #3
      Здравейте пак,свалих еърбега,почистих пъпките(мислех че е от тях но не е),свалих целия волан и стигнах до едно кръгло като пръстен дето покрива нещо но незнам как се сваля то сега ....някои с идея?,по средата му има нещо като пластмасова втулка която като се натисне навътре прожинира и се връща в начално положения,мъчих но не смеех да напъна да я извадя тая капачка ли е какво е...?

      Коментар

      Working...
      X