Колеги мога ли да сложа акумулатор 44амп. пусков ток 440 на фиат мареа 1,6 16в 98г газ бензин,климатроник.Да не му дойде прекалено малък?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акумулатор Мареа?
Collapse
X
-
Да върти повечко и не пали,все едно няма гориво.Относно другия акумулатор колегата не ме е разбрал.Аз имам Варта на около 2години в перфектно състояние затова попитах дали може да се сложи.Някакви насоки къде да търся проблема,като е студен двигателя трябва да повъртя повече да запали,а ако е загряла или са минали 2-3 часа след като е карана пали от половин оборот?Danchojn написа:Ако върти повечко но не пали, няма да е акумулатор.Fiat Marea 1.6/16V
Коментар
-
Половин резервоар бензин има.Искра не съм гледал.А колата е имам от 10тина дни и незнам преди какво е било.Напълно е обслужих(ремъци,ролки,масла филтри и един накрайник) всичко друго беше 6.Първите дни след като е взех мисля,че го нямаше проблема...Alex_RT написа:Бензин предполагам има нали?Има ли искра?Изведнъж ли направи проблема или има предистория?Fiat Marea 1.6/16V
Коментар
-
Губи налягането на бензина, най вероятно от регулатора на рейката или от клапана на бензиновата помпа. Има още един вариант, може и да е клапан, ама първо проверете налягането на бензина.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ти недей, да не те мисля аджеба запали ли се и стегна ли скобите, ходи на майстор, те си имат манометрите и накараниците, даже те съветвам да отидеш при Жоро и да я премери.MAKARI??? написа:Малко тъпичък въпрос но как да проверя налягането???S_BANKOV написа:Губи налягането на бензина, най вероятно от регулатора на рейката или от клапана на бензиновата помпа. Има още един вариант, може и да е клапан, ама първо проверете налягането на бензина.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Сега идва и следващия въпросS_BANKOV написа:Ти недей, да не те мисля аджеба запали ли се и стегна ли скобите, ходи на майстор, те си имат манометрите и накараниците, даже те съветвам да отидеш при Жоро и да я премери.MAKARI??? написа:Малко тъпичък въпрос но как да проверя налягането???S_BANKOV написа:Губи налягането на бензина, най вероятно от регулатора на рейката или от клапана на бензиновата помпа. Има още един вариант, може и да е клапан, ама първо проверете налягането на бензина.
къде е този Жоро?От Пловдив ли е?И някакви кординати ако може.Благодаря за съдействието
Fiat Marea 1.6/16V
Коментар
-
MAKARI??? написа:Сега идва и следващия въпросS_BANKOV написа:... даже те съветвам да отидеш при Жоро и да я премери...
къде е този Жоро?От Пловдив ли е?И някакви кординати ако може.Благодаря за съдействието
И аз бил там и аз останах доволен.Успех!Темата му в "Сервизи и Магазини"Racer GT написа:гледам че си от Пловдив,отиди при Георги Линчев-работи само италиански автомобили. Автосервиза се намира ул.София 54 срещу болница КаспелаFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Re: Акумулатор Мареа?
Здравей колега, аз съм с 50А 6 годишен акумулатор, зимата само един път в най големият студ не иска да запали за 30мин беше "възбуден" и запали от раз. Та ако ме питаш който акумулатор влезе в леглото си значи става за тази кола слагай най-големия който се побираMAKARI??? написа:Колеги мога ли да сложа акумулатор 44амп. пусков ток 440 на фиат мареа 1,6 16в 98г газ бензин,климатроник.Да не му дойде прекалено малък?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар