Здравейте, Колеги. Интерсува ме на колата от подписа- базово изпълнение- има ли окабеляване до плафоните на задната седалка? Аз на тяхно място имам закачалки, но съм решил да си сложа плафони. Та въпроса е- по лесния или по трудния начин ще стане. Втори въпрос- ако няма окабеляване- откъде за взема захранване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни плафони на Мarea Weekend
Collapse
X
-
Re: Задни плафони на Мarea Weekend
ако няма окабеляване бих предложил да вземеш захранване от предния плафонdobrujanetza написа:Здравейте, Колеги. Интерсува ме на колата от подписа- базово изпълнение- има ли окабеляване до плафоните на задната седалка? Аз на тяхно място имам закачалки, но съм решил да си сложа плафони. Та въпроса е- по лесния или по трудния начин ще стане. Втори въпрос- ако няма окабеляване- откъде за взема захранване?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Може и да имаш, но само като провериш ще разбереш, иначе захранване най логично е да е продния плафон. пп Принципно може и от багажника, пак ще свети ама няма да емного функционално
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Може и да имаш, но само като провериш ще разбереш, иначе захранване най логично е да е продния плафон. пп Принципно може и от багажника, пак ще свети ама няма да емного функционално
нали ще свети само при отворен багажник
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
От това трайно затопляне мина има-няма година... :D Но и техния ред дойде. Кабели пуснахме от предния плафон, под сенниците, над уплътненията на вратите, та до мястото на задните плафони. Кабелите са три- минус, плюс и управляващ минус. Съседа ги прави, че е електричар, аз само пусках кабелите. Но вече е факт, че има плафони и на задната седалка.dobrujanetza написа:Чакам трайно затопляне за два дни и започвам сваляне на корите.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Че моя свети в багажника, когато отворя някоя врата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06S_BANKOV написа:Може и да имаш, но само като провериш ще разбереш, иначе захранване най логично е да е продния плафон. пп Принципно може и от багажника, пак ще свети ама няма да емного функционално
Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар