Pecho написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

По съвет на Pecho...

Collapse

X
- 

По съвет на Pecho...
Та по съвет на горния висш потребител се оплаквам от неправомерното му предупреждение.Знам, че е все едно да се оплача на Станишев, че Орешарски е предложил Пеевски за шеф на ДАНС, но все пак държа да отговоря.Не знам защо си измисляш за втори път днес, но как и с кои мои думи аз оспорвам с теб начина, по който модерираш форума?
 Оспорвам това, което за теб са "ксенофобски и фашистки изтъпления".Да, място за такива според правилата няма, но то и такива изказвания в темата няма.От там пък съм ти казвал как да модерираш форума?  
 Сега може би ще получа и някой БАН. Забелязвам колко велики са разни модератори, да не говорим за администратори по разни форуми...А тъкмо си мислех, че тук е различно...

The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.Етикети: –
 - 

Макар да не съм (и не се чувствам) длъжен да ти давам лични обяснения по въпроса за модерирането, в името на добрите отношения във форума, ще направя усилие и ще ти отговоря.Е, за мен тези писания бяха достатъчни, за да призова за придържане към темата и спазване на правилата - преди някой да се е самоизгонил от форума за прогандиране на расизъм или фашизъм. Или е по-добре да се стигне до официални предупреждения, банове и вой че има цензура, авторитарно управление и още каквото ли не?Когато тръгваш да спориш след това предупреждение, отново нарушаваш правилата - оспорваш действията на модератор (в случая администратор), които при това дори не те засягат пряко. И го правиш в темата, а не в съответния раздел.Накрая, отново ще те призова да прочетеш правилата - ще отнеме по-малко време, отколкото изгуби ти и аз да търкаме клавиатурите. Откъде знам, че още не си ги прочел ли? Ами погледни заглавието на тази тема - дали е "подходящо и описателно", както изискват правилата? Все още имаш време да го коригираш де.P.S. А да - за висшите потребители, великите модератори и администратори... Не виждам основание за подобна ирония и затова я намирам за напълно неуместна.Ей, ся дали пък няма да хрантутя още мангали малко ли са ми наще.Картечниците по вишките... и немските овчарки и когато някой неидентифициран субект понечи да минава границата и не се подчини да се върне трябва да се открива огън.Веро, сапун, напалм, стени, кльонове...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар