Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за раздел Борса-Продавам авточасти

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предложение за раздел Борса-Продавам авточасти

    В секция Борса-Продавам авточасти, някой теми за продажба достигат до 10~15...и повече страници.пример -> "Продавам Фиат Браво 1.8 16в на части ниски цени" 9 страниципример -> "FIAT MAREA TD100 и 1.8 16V На части" 10 страниципример -> "FIAT Bravo HGT 2.0 147кс НА ЧАСТИ+останали части от 1.6и1.8" 10 страниципример -> "Продавам на части: Браво 1.6 - 97г. светло син" 8 страниципример -> "фиат браво 1.4 12V на части" 14 страниципример -> "Браво 1.8 16в На Части снимки" 11 странициЗа да се ориентира търсещия, трябва да прочете всичките страници, и да следи дали търсената от него част не е продадена. Въпреки това може да пропусне... Това отнема много време и нерви. Предлагам простичко изменение за да се подобри това.Пускащия тема с много позиции, да си коригира първата страница, и да отразява продадените позиции.Отразяването да става или чрез зачеркване /както на снимката/ или чрез думата ПРОДАДЕНО след всяка позиция.Най-отдолу в първия си пост да вписва "Последна промяна ДД.ММ.ГГГГ"
    АЗ НЕ ИСКАМ ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО В БЪЛГАРИЯ!

    #2
    Ами ако пускащият си копира това, което продава и задрасква продаденото, е същото. Въпрос на желание потребителят да се нагоди към форума, а не обратно. Ако дадена група потребители има право да редактира постовете си, това пък е против правилата, по-точно т. 1.16. Дори и да стане това, което предлагаш - категорично се съмнявам, че ще бъде спазвано от продавачите. Иначе предложението е добро, наистина, но неприложимо, според мен.

    Коментар


      #3
      ogi28b написа:
      Дори и да стане това, което предлагаш - категорично се съмнявам, че ще бъде спазвано от продавачите. Иначе предложението е добро, наистина, но неприложимо, според мен.
      Ако и другите модератори и администраторите, сметнат също, че предложението е добро, и след това го "вкарат законодателно" Потребителите просто ще спазват "законодателството" на форума! Колко по-лесно и по-бързо търсещият ще се ориентира още на първата страница.п.п. между другото този вид отбелязване работи от години във форума SETCOMBG
      АЗ НЕ ИСКАМ ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО В БЪЛГАРИЯ!

      Коментар


        #4
        tyo, колегата ти обясни, че предложението ти няма как да бъде прието при положение, че противоречи на правилата. Периодът, в който могат да се редактират мненията от автора им, е 24 часа и не възнамеряваме да го променяме.Ако продавачът иска темата му да е удобна за потенциалните му клиенти, винаги има начин да го направи. Вместо да
        FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

        Коментар


          #5
          Благодаря, че разгледахте предложението ми!Пожелавам на всички колеги лек и приятен ден!
          АЗ НЕ ИСКАМ ПРОДУКТИТЕ НА МОНСАНТО В БЪЛГАРИЯ!

          Коментар

          Working...
          X