Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос - предложение за дублираните теми.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос - предложение за дублираните теми.

    Предварително искам да се ИЗВИНЯ, не искам да засегна никого, най-малко хората чиито теми ще цитирам.Колеги, загубих малко време и се "разходих" из темите в раздел "Общи приказки". Там всяка година честитим рожденните дни на различни колеги. Това добре, но темата от предната година за рожденният ден на същият колега продължава да е активна. И така години наред.Пример:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hp?t=40151Не съм компютърно грамотен и не знам как може (ако вобще може) да се осъществи предложението ми.Предлагам, по някакъв начин да се следи дали има тема, ако не със същото заглавие, то поне с подобно (нещо като търсачката - търсене по ключова дума). При откриване на съвпадение да не се допуска пускане на нова (същата) тема. Предлагам също темите за рожденници (и всички, които са свързани с определена дата), след изтичане на определен период от време (примерно 30 дни) да се заключват или да се премахват.Поздрави от Варна.С най-добри пожелания и намерения, Тихомир.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

    FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

    #2
    Идеята е добра, подкрепям! И да не пускам отделна тема... да попитам, каква е идеята на темата с гласуването, че нещо не схващам? Има една камара теми с числа, е и? Бройката на гласовете, е и? Не е ли по-разумно да се разясни, защо е добре да сме на първо място, вместо не много гласуващи да пишат числа, числа, числа?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

    Коментар


      #3
      ""Честит Имен Ден на всички, които празнуват на днешният светъл празничен ден !!! Честито и на всички, които днес имат професионален празник, МИРРРРРНО, СВОБОДНООО !!! И агнешкото, го полейте с повечко вино, че да не се задавите. Колега, стига вадил теми от преди 5-6 години! За тазгодишния Гергьовден вече има актуална тема, ползвай нея. Модераторски екип на fiat-bg.org""Господин "Модераторски екип на fiat-bg.org", моите уважения и честит празник.Не виждам нищо лощо (нито забранено) да пиша в тема, която нито е заключена, нито е премахната.Според мен (това е лично мое мнение), Вие трябва да направите забележка на автора на новата тема, тъй като той дублира актива тема. Това подчертавам е моето лично мнение.Другият вариант съм го посочил два поста по-нагоре.Не си мислете, че го правя злонамерено. Мисля си за по-доброто оформление на форума.Честит празник на целият екип заел се доброволно и безвъзмездно да поддържа форума.Наздраве.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

      FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

      Коментар


        #4
        Мдааа... И според мен предложението е много добро. Сигурно вече има 1000 такива подобни дублирани теми - пълен хаос.Ще го обсъдим, а чакаме и вашето мнение колеги.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

        Коментар


          #5
          Аз предлагам вместо да се заключват едните или другите теми просто да се слее новата и старата тема и няма да има начин за грешка.
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

          Коментар

          Working...
          X