Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за 1.4 и 3.2 от правилата

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    за 1.4 и 3.2 от правилата

    няколко потребители имат аватари от вида на тозиhttp://forum.fiat-bg.org/images/avat...b2f1121365.jpgЗа мен това показва пълно непознаване и незачитане на правилата на форума.Може би ако някой от ’ trigger happy ’ модераторите да обръща повече внимание на нарушенията на 1.4. , нарушения като това ще престанат

    #2
    Модераторите са твърде малък брой в сравнение с потребителите, дори и с активните такива.Може би ако загрижените за правилата потребители им помагат като ги информират за подобни казуси - нарушения като това ще намалеят.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

    Коментар


      #3
      Предвид факта, че съвсем целенасочено си си сложил аватар и подпис, които представляват коментар на решение на екипа на форума отпреди време - някак не върви да предлагаш да бъдат изтривани аватари.

      Коментар


        #4
        ogi28b написа:
        Предвид факта, че съвсем целенасочено си си сложил аватар и подпис, които представляват коментар на решение на екипа на форума отпреди време - някак не върви да предлагаш да бъдат изтривани аватари.
        подписа ми не е променян от ДОСТА време. Ето дефиницията за коментар --> http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BA...82%D0%B0%D1%80Предполагам,че ако подписа или аватара ми са в разрез с правилата , то се сещам за двама оправомощени, които бързо щяха да се заемат. Аз твърдя, че подписа и аватара ми са по правилата на този форум.Трябва да отбележа, че аватара ми изразява ИЗКЛЮЧИТЕЛНО личните ми убеждения и възгледи, до които съм стигнал след натрупан житейски опит.За демократичното мислене е нормално другите да имат различно мнение и аз Приемам правото на мнение различно от моето.Това, което е странно, е факта че ти игнорираш порнографско съдържание.Порнографията освен,че не е по правилата на форума, също така е и незаконна. п.с. подписа ми е вид шега и също вид предупреждение към неопитните потребители, които могат да оставят в свой пост данни, които после са извън контрола им / след 24 часа./НО все пак, ти си от хората ’на които им пука’ за форума, нима ти е все едно, че се използва порнографско съдържание?

        Коментар


          #5
          Вече ти беше отговорено, че е достатъчно да пишеш на модератор или администратор за забелязаното нарушение - достатъчно, бързо и ефективно решение. Ако, разбира се, целта ти е да бориш порнографията във форума (май само в толериране на порнография не бяха обвинявали екипа! )...
          FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

          Коментар

          Working...
          X