Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Довиждане на всички

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Довиждане на всички

    Използвам раздела за "довиждане".Причината ТУК.Едно място за комуникация се прави от потребителите, но и от модераторите.Очевидно, че конкретен модератор, анонимен, има проблем с общуването с мен и като че ли е редно един да отстъпи. Решавам да бъда аз.Ако се поддам на емоциите си, може би ще си заслужа бан, затова ... по-добре така.Поздрави на всички. Който иска, знае как да ме намери, ако смята че с нещо мога да му бъда полезен.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    #2
    Всички знаем коя е птичката, ама птичка пролет не прави Довиждане (забележи не сбогом) !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      Днес доста задачи покрай всенародното веселие, та едва сега прочитам.Така е emzo, най-вероятно знаете коя е "птичката". Аз не я знам, а и честно казано не ме интересува.Целта на коментара ми не беше към него, а към колегите, които определят правилата и определят кой да следи за тяхното спазване. Те бих искал да обърнат внимание, не той. Втората част на коментара му показва безнадеждността на способността му за модераторска преценка.В коментара ми го помолих, ПОДЧЕРТАВАМ, помолих да довърши редакцията, за да има поста все пак някакъв вид.Макар и с дребен шрифт, с notepad може да се прочете какво съм написал.
      Malone написа:
      .:: EDIT ::.Моля те модераторе, когато редактираш, да го правиш така, че да запазваш естетичността на поста на автора.След твоята редакция, поста ми изглежда все едно го е писал ологофрен, а аз уверявам те не съм такъв.След като си премахнал аргументите, редно беше да премахнеш и тага.Така много ли ти харесва?Със същия успех можеше да редактираш аргумента "red" с аргумента "пембян".[color=пембян]Така изглежда[/color]Приемам вида на редакцията ти, като подигравка или най-малкото като демонстрация на неуважение към мен!И моля те, уточнете с останалите колеги модератори понятието "много цвят" в правилото което цитираш.Черното също е цвят [Hexadecimal 000] и е страшно много във форума.Безцветно не можем да пишем.Повече от очевидно е, че съм използвал друг цвят не от любов към шаренията, а за по-голяма пригледност на поста, кое е въпроса на колегата и кое е отговора ми.За по лесно четене.Докладвам се сам и оставям поста така, хубаво е да е ясно чие творение е външния му вид.
      Лесно е да се види, че проблема му не е спазването или неспазването на правилата, а това че поста е написан от мен.В темата, още на пръв поглед има шокиращи нарушения на т. 1.6, но те не са важни, важно е да редактира мен.Погледни тук.Точно 60 [шестдесет] пунктоационни знака един след друг, предшестващи и последващи от крясъци.Коментар и редакция ... никаква.Погледни и тук. Безпричинно използване на безпределно количество синьо, съчетано с удебелен стил.Коментар и редакция ... никаква.И най очевадния пример тук.344 думи, написани с 1964 главни букви.Редакция?Да. Намален размер на шрифта.Което, ако не беше плачевно, щеше да е смешно.Ще рече може да се вика с главни букви, но с по малък размер.В тази връзка е редно да се редактира правило 1.6 със следния пример.ТОВА Е ВИКАНЕ И НЕ Е ПО ПРАВИЛАТА ЗАЩОТО Е С ГЛАВНИ БУКВИ.ТОВА НЕ СА СЪВСЕМ ГЛАВНИ БУКВИ И Е ПО ПРАВИЛАТА.Една препоръка към въпросния модератор, дано да му е от полза.Колега ... кейса на написаното се сменя за по малко от минута, като го копираш, поставиш после във Word, маркираш изреченията, които искаш да променяш и натискаш Shift + F3.Толкова пъти, колкото изисква желания вид. Първа главна, всички главни, всички малки.Няма нужда да ми благодариш.Това е emzo.Исках да обясня, за да няма недоразумения.Администраторите, ако ценят това което са постигнали, би било редно да го пазят.Ще се радвам да обсъдят написаното и да си направят нужните изводи.Аз не искам нищо, решението им едва ли е важно за мен, тъй като то засяга тях, техния труд и ентусиазъм.Една птичка не може да прави пролет, но може да развали създаденото с много труд, като се изака върху него.А ако го прави редовно, това е сигурно.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

      Коментар


        #4
        Дреме ти... на мен пък ми изчезна цял коментар по повод смислеността на една тема, както и редовно не защитават позициите ми, когато съм подкрепял реда, закона, или безопасното шофиране. Обиждан съм на лични съобщения и не предприеха нищо против автора, а мен ме наказаха за това, че съм обидил един тип.. Не се поддавай на някой, който е решил, че с някакви права тук е Господ! И аз съм бил Модератор... е голям праз е, няма що! Сега мога да получа предупреждение. По този случай мога да ходя да си разплета тайно в ъгъла единия чорап!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

        Коментар

        Working...
        X