Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за нова важна тема или подраздел.

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предложение за нова важна тема или подраздел.

    Накратко.Отдавна планувам да си купя две греди и багажна кутия за покрива на Brava-та.Един или два пъти годишно ми се налага да пътувам по далечко с повече багаж и ми се струва недалновидно да инвестирам близо 1 000 лева в подобна вещ [греди и да речем 500 литрова кутия].В същото време съм склонен да дам 50-60 лева за две седмици на някой, който има такава и в момента не му трябва.Разбира се, ще му оставя и определена от собственика сума, като гаранция, че ще му върна вещта и то здрава.За мен ползата е, че няма да затварям пари, а за собственика, че ще му се изплаща инвестицията.Има доста минуси подобна идея, но ако искате да я обсъдим.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    #2
    Какво точно предлагаш? Два пъти четох и разбрах, че искаш да си купиш кутия за покрива, или да наемеш такава. Тема, в която всеки да пише какво може да предложи под наем, а който има нужда - да се свърже с него за уточнение на детайлите?

    Коментар


      #3
      Написах, че два пъти в годината имам нужда от подобен багажник и че не ми се струва далновидно да затворя 1 000 лева за подобна вещ.В тази връзка бих наел такава, при определени условия.Няма обаче как да знам, кой има нещо подобно [греди с багажник, багажник за колела] и дали е склонен да го заема.Ако не ви харесва темата, пращайте я в коша.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

      Коментар


        #4
        Според мен идеята е да се направи тема която да е важна и в нея да се търсят и предлагат неща по описания от Malone начин.Ако бъркам моля за извинение.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

        Коментар


          #5
          Malone, въпреки уточняващия ти пост, и на мен ми е трудно да схвана каква ти е идеята.Това, че търсиш да наемеш греди и кутия е ясно, ето fihi например има такава Защо обаче темата ти е в раздела "за форума" и със заглавие "предложение за нова важна тема или подраздел"?Ако искаш да направиш подобна тема, не е необходимо да правиш предложение, а направо тема, като можеш да помолиш който и да е от модераторите да я направи важна. Мисля, че никой няма да откаже. Тема, например, със заглавие "Търся да наема / Бих услужил на колега"... За раздел е малко по-трудно, там трябва намеса на администратор, но мисля, че няма нужда чак от нов раздел.Ако е за темата - аз ще направя такава тема. Ти си пусни и там обявата, защото тук никой няма да я види Ето я и нея: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=771565#771565

          Коментар


            #6
            Не направих нова тема тук, защото исках първо да го обсъдим, да си кажете и вие мнението относно полезността.Написах "подраздел", защото често има разминавания в терминологията при форумите.Принципно форума е CMS, content management system, а "подразделите" и "разделите" са форуми. По надолу са теми.Така че предложението ми беше в нашата CMS да се създаде форум "Наемам, отдавам под наем", но едва ли ще се развие чак толкова и едва ли е нужно да е чак толкова високо в йерархията на CMS.И отделна тема върши прекрасна работа, благодаря за създаването и.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

            Коментар

            Working...
            X