Пак ще поканя всеки който иска да помогне и разбира да ми пише.Проблемът е че има още за напасване на скина към новата версия на форума.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Предложение за раздел "КУПУВА - ПРОДАВА"

Collapse

X
- 

С удоволствие бих помогнал но не е по моята специалност.ilkor написа:Пак ще поканя всеки който иска да помогне и разбира да ми пише.Проблемът е че има още за напасване на скина към новата версия на форума.
  Но ако няма желаещи за безплатен труд някои няма ли да се навие срещу разумно заплащане (така бих могъл да помогна малко а и други биха се включили кои с колкото може да отдели) Само давам идея. 

Коментар
 - 

ОК благодаря за което но никои ли не иска да ти помогне ? Форума има толкова много потребители а няма ли програмисти или всички освен теб са консуматори? С удоволствие бих помогнал но едва ли в тази свера мога да помогна особенно.Airfan написа:До където е в момента съм го правил аз, проблемът е, че не ми остава време да се занимая по ред причини.
Коментар
 - 

Проблемът е един основно, че се искат определен набор от модове да бъдат инсталирани, от друга страна се иска да може да се ъпдейтва версията на форума автоматично. Това обаче не винаги е възможно заради модовете и това е препъни камъка. Дизайна е най-малката грижа, а това с модовете ми е проблем на мен, въпреки че съм програмист.eh4ev07 написа:ОК благодаря за което но никои ли не иска да ти помогне ? Форума има толкова много потребители а няма ли програмисти или всички освен теб са консуматори? С удоволствие бих помогнал но едва ли в тази свера мога да помогна особенно.Airfan написа:До където е в момента съм го правил аз, проблемът е, че не ми остава време да се занимая по ред причини.
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар